בשר בקר בריבת שום.
בשר בקר מעולה המשלב בתוכו תערובת של טעמים נפלאים, הן בזכות טעמה המתקתק של ריבת השום והן בזכות ניחוחות הנענע בבישול. המרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר (כתף) חתוך לקוביות. 2 כפות ריבת שום (ניתן לקנות מוכן) 1/2 כוס יין לבן מלח+פלפל 2 עלי דפנה מיץ מחצי לימון חופן עלי נענע קצוצים חופן פיטרוזיליה קצוצה 2 כפות רסק עגבניות 1 כף רוטב צלי. 1 בצל גדול קצוץ גס. 4 כוסות מים. שמן אופן ההכנה: לטגן את הבצל במעט שמן עד שיזהיב ולהוסיף את קוביות הבשר, לערבב קלות לתת לבשר להיטגן בכל צדדיו. להוסיף את עלי הדפנה הפלפל אנגלי והמים לבשל על אש נמוכה כשעה. להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך לבשל בערך כשעה נוספת עד אשר הבשר מתרכך והנוזלים הצטמצמו.
בשר בקר מעולה המשלב בתוכו תערובת של טעמים נפלאים, הן בזכות טעמה המתקתק של ריבת השום והן בזכות ניחוחות הנענע בבישול. המרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר (כתף) חתוך לקוביות. 2 כפות ריבת שום (ניתן לקנות מוכן) 1/2 כוס יין לבן מלח+פלפל 2 עלי דפנה מיץ מחצי לימון חופן עלי נענע קצוצים חופן פיטרוזיליה קצוצה 2 כפות רסק עגבניות 1 כף רוטב צלי. 1 בצל גדול קצוץ גס. 4 כוסות מים. שמן אופן ההכנה: לטגן את הבצל במעט שמן עד שיזהיב ולהוסיף את קוביות הבשר, לערבב קלות לתת לבשר להיטגן בכל צדדיו. להוסיף את עלי הדפנה הפלפל אנגלי והמים לבשל על אש נמוכה כשעה. להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך לבשל בערך כשעה נוספת עד אשר הבשר מתרכך והנוזלים הצטמצמו.