בשר בקר קפוא
תמיד מדובר על זה שהכי בריא וגם הכי טעים להפשיר בשר בזמנו החופשי, במקרר.
כיוון שמונח לפניי עכשיו גוש ענק של צלי, ששכחתי להפשיר ואני רוצה לבשל - התחלתי לחפש באינטרנט.
להפתעתי מצאתי את זה, דברי משרד הבריאות :
""כאשר רוצים להשתמש בבשר אפשר ואפילו רצוי לבשל את הבשר כשהוא עדיין קפוא.
בצורה זו הבשר אינו מאבד נוזלים וגם ערכו התזונתי נשמר טוב יותר".
היתכן ?
תודה
תמיד מדובר על זה שהכי בריא וגם הכי טעים להפשיר בשר בזמנו החופשי, במקרר.
כיוון שמונח לפניי עכשיו גוש ענק של צלי, ששכחתי להפשיר ואני רוצה לבשל - התחלתי לחפש באינטרנט.
להפתעתי מצאתי את זה, דברי משרד הבריאות :
""כאשר רוצים להשתמש בבשר אפשר ואפילו רצוי לבשל את הבשר כשהוא עדיין קפוא.
בצורה זו הבשר אינו מאבד נוזלים וגם ערכו התזונתי נשמר טוב יותר".
היתכן ?
תודה