בשר גדי
זה זמן רב שאני מפנטז על בשר גדי בשר שיצא לי לאכול בעבר הרחוק וכמעט לא קיים בשוק היהודי בעצם הישראלי רוב הגדיים בארץ נשחטים באזור חברון ומעט בשוק הדרוזי בגליל למרות שבשר הגדי הוא טעים ועדין אמנם לא מתאים לגריל אלא לבישול ארוך יותר בקדרה או תנור אבל מדהים מעיקבות הפנטזיה השבוע התחלנו להחזיק את הבשר העדין הזה בחנותינו ואני מתחיל לבשל ממנו מתכונים שונים אדווח לכם על ההתקדמות
זה זמן רב שאני מפנטז על בשר גדי בשר שיצא לי לאכול בעבר הרחוק וכמעט לא קיים בשוק היהודי בעצם הישראלי רוב הגדיים בארץ נשחטים באזור חברון ומעט בשוק הדרוזי בגליל למרות שבשר הגדי הוא טעים ועדין אמנם לא מתאים לגריל אלא לבישול ארוך יותר בקדרה או תנור אבל מדהים מעיקבות הפנטזיה השבוע התחלנו להחזיק את הבשר העדין הזה בחנותינו ואני מתחיל לבשל ממנו מתכונים שונים אדווח לכם על ההתקדמות