"בשר, דם ועצם"

Woogyman

New member
"בשר, דם ועצם" ../images/Emo110.gif

הגעתי לפרק המדכא של הספר הרביעי (הפרק שאחרי המבוך). למישהו יש קצת כוח נפשי להשאיל לי? שלי נגמר כשראיתי לפני שעה את 7.22 של באפי, ואי אפשר לקרוא את הפרק הזה בלי זה. העובדה שיש לידי את הספר החמישי לא משנה כלום, משום מה.

אוי! כוח נפשי אתה אומר???

מצטער אבל שומר אותו לקטע בספר החמישי שאחד החברים של הארי ימות... למרות שנראה לי זה יקרה עוד הרבההההההההההההה זמן... אני רק בעמוד 110... (ספוילרים - דיי! לא רוצה לשמוע כלום!)

Kryptonite

New member
לקרוא את הסוף של הספר השלישי../images/Emo168.gif

? אני אוהב את הסוף שלו. ^_^ בכל מקרה, הספר החמישי יידרוש הרבה יותר כוחות. אני אישית הייתי שמח לרצוח משהו שקוראים לו פאדג' ו... טוב, אתה תראה. מכיוון שזה בלתי אפשרי (מה שעוד יותר מרגיז) אני עובד על הכנת בובות וודו...

SaberTooth

New member
../images/Emo58.gif ה"פ 5 פרק 8.

איזה מניאק פאדג' בשימוע של הארי...

PopPy

New member
מתי הוא לא..? אף פעם לא סבלתי אותו.

BTW, קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! קיבלתי את הספר החמישי! ^-^ הרבה יותר כיף להרגיש את הדפים, להציץ בעטיפה כמו שאני כ"כ אוהבת (למרות שהכריכה האמריקאית הרבה יותר שווה. לא נורא, לקחתי עכשיו את הגירסא הבריטית כי זה מה שהגיע וסביר להניח שאני אקנה גם את העברית אז יהיה לי גם את הכריכה השניה
).. אני כבר בעמוד 320 (פרק 16 או 17). הספר הזה שולת, נקודה.

Kryptonite

New member
הספר הזה פשוט מדהים לאללה../images/Emo168.gif

ההמשך... ממממממ... אני מפחד לסיים אותו ;_; אני בפרק 28
אה כן, מזלטוב אתי!

PopPy

New member
לחצתי בטעות על הוספת תגובה

להודעה הלא נכונה, ואין לי כוח לחזור לעמוד הקודם
תום - יש בספר 38 פרקים
ואני גם קוראת נורא לאט כדי שלא יגמר..

Kryptonite