תָּמִיר
New member
בשר הבקר המומלץ (הטעים ביותר) לגולאש הונגרי?
הכנתי גולאש לפי המתכון של טום פרנץ' (מאסטר שף).
בבחירת הבשר, הוא רושם: 750 גרם בשר בקר - קוביות 3 ס"מ של שריר אחורי או כתף, או צ'ך או נתח אחר לבישול ארוך ברוטב.
אז לקחתי מהקצב צ'ך והתוצאה.. לא אגיד שלא טעים, אבל זה לא הטעם האופייני שאני זוכר מגולאש מבית סבתא..
האם סוג הבשר "אשם"?
האם יש סוג בשר אחר שיותר מוצלח לגולאש הזה?
האם בשר חזיר מעושן יותר מומלץ?
תָּמִיר
הכנתי גולאש לפי המתכון של טום פרנץ' (מאסטר שף).
בבחירת הבשר, הוא רושם: 750 גרם בשר בקר - קוביות 3 ס"מ של שריר אחורי או כתף, או צ'ך או נתח אחר לבישול ארוך ברוטב.
אז לקחתי מהקצב צ'ך והתוצאה.. לא אגיד שלא טעים, אבל זה לא הטעם האופייני שאני זוכר מגולאש מבית סבתא..
האם סוג הבשר "אשם"?
האם יש סוג בשר אחר שיותר מוצלח לגולאש הזה?
האם בשר חזיר מעושן יותר מומלץ?
תָּמִיר
