בשר ודגים וכל מטעמים..

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מסכנונת שלי
החזרת אותי אחורה לזכרונות של המלחמה האחרונה.... (רק שלא יכולתי להיות אצל ההורים- כיוון שהם עצמם ישבו במקלטים) כמה זמן המילואים? איך את מעבירה את ימי החול?

נעמה92

New member
חברים חברות גיסים וגיסות

ב"ה יש גם ים עבודה אז זה מעביר את הימים יותר מהר

נעמה92

New member
באמת צריך הרבה כח

אני חושבת שרמת העצבים שלי בשבועיים האחורנים עלו ברמות קשות קשות קשות, היום היה לי רגע של נחת, ישבתי עם אמא שלי במסעדה, ובעלי עשה לי הפתעה הוא חיכה לי שם

נעמה92

New member
חבל שנגרמה

עכשו צריך עוד כחי, לחשוב איפה לעשות את סבב השבת הנוכחי לבד :( הכי בא לי שגיסי וחברה שלו יבואו אליי, גיסי ישן אצל ההורים שלו, ואני וחברה שלו נישן אצלי משום מה, לא נראה לי שלהם בא לבוא אליי מקווה שזה עוד ישתנה להם

והנה הפרוט:

היינו אצל ההורים שלי והיה
אני שונאת ללכת לשם, כל הזמן יש שם צעקות ובלאגנים ובקיצור לא נחמד שם. אמונה פוחדת מאבא שלי, פשוט כל פעם שהיא רואה אותו היא בוכה (הוא מדבר אליה בקול גבוה) והכי מעצבן שהוא פשוט נהנה מזה שהיא בוכה, כל פעם שהיא היתה רגועה ושיחה יפה הוא היה פשוט חייב לגרום לה לבכות (אפילו פעם אחת שמנו אותה על השטיח והיא שיחקה ואז הוא אמר לה משהו או יותר נכון צעק, והיא נבהלה והתחילה לבכות, אז הוא בתגובה אמר :אני ימשיך להתעלל בך עד שתפסיקי לבכות"
) או שהיה עוד מקרה ששיחקתי איתה על השטיח והיא רצתה להתהפך לגב אז אבא שלי לא אהב את זה ופשוט עצר אותה עם הנעל! כ"כ נפגעתי בשבילה פשוט לקחתי אותה ונכנסתי איתה לחדר אבל גם שם זה לא הפסיק מידי פעם הוא דפק על הדלת וצעק "אמונה" בקולות מפחידים (אבא שלי ניצל את העובדה ששבת ואנחנו גרים רחוק כך שאנחנו לא יכולנו ללכת הביתה - כי פשוט רציתי לברוח משם) ואמא שלי גם היתה סופר עלוקה, כל הזמן הלכה אחרי לראות אם אני מטפלת טוב באמונה ואיך היא מרגישה. בלי נדר אני לא רוצה לחזור לשם יותר (במיוחד לא לעשות שם שבת) שיהיה לכולם שבוע טוב

../images/Emo201.gif

יש לך מושג מה מביא אותו להתנהג ככה? ואם זה לא היה מובן- אני מצומררת רק מלקרוא את זה....

שרונס21

New member
תני לו זמן להתגעגע.

פשוט כך. נשמע מעצבן! אני מאמינה שאם הוא יחשוב/ידע כמה זה פוגע בך ובילדה,הוא ישתנה או ירסן את ההתנהגות בנוכחותכם. כואב...

nokia 2008

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif ודרך אגב אוהבת את השם אמונה-

כמעט קראתי לבת שלי אמונה מאוד רציתי אבל בסוף הוחלט על הודיה

למעלה