בשר ודגים טריים ברשתות השיווק?

LifeCorner

New member
בשר ודגים טריים ברשתות השיווק?

1. האם ברשתות השיווק המוכרות באיזור המרכז (חצי חינם/מגה/שופרסל וכו') ניתן לרכוש באמת בשר טרי ודגים טריים?
האם כאשר הם אומרים "טרי" הם מתכוונים שהדגים הגיעו אליהם מהדייג, והבשר הגיע אליהם מהמשחטה, ומאז הם לא הוקפאו אלא רק נשמרו בקירור?
אני רואה שתמיד יש להם דגים ובשר טריים, האם זה אומר שבכל 2-3 ימים הם באמת מקבלים אספקה טרייה ולא מקפיאים?

2. איזה דג מתאים לצלייה על גריל גז וכיצד עושים זאת?
האם רוכשים פשוט דג שלם ומניחים אותו על הגריל? האם צריך לבצע בו פעולות מסויימות בבית
(שאינן קשורות להוספת שום ועשבי תיבול
),
כגון ניקוי קשקשים או משהו דומה, או שפשוט רוכשים דגים שלמים (טריים?) ומניחים על הגריל?
 
למעלה