בשר ודגים טריים ברשתות השיווק?

LifeCorner

New member
בשר ודגים טריים ברשתות השיווק?

1. האם ברשתות השיווק המוכרות באיזור המרכז (חצי חינם/מגה/שופרסל וכו') ניתן לרכוש באמת בשר טרי ודגים טריים?
האם כאשר הם אומרים "טרי" הם מתכוונים שהדגים הגיעו אליהם מהדייג, והבשר הגיע אליהם מהמשחטה, ומאז הם לא הוקפאו אלא רק נשמרו בקירור?
אני רואה שתמיד יש להם דגים ובשר טריים, האם זה אומר שבכל 2-3 ימים הם באמת מקבלים אספקה טרייה ולא מקפיאים?

2. איזה דג מתאים לצלייה על גריל גז וכיצד עושים זאת?
האם רוכשים פשוט דג שלם ומניחים אותו על הגריל? האם צריך לבצע בו פעולות מסויימות בבית
(שאינן קשורות להוספת שום ועשבי תיבול
),
כגון ניקוי קשקשים או משהו דומה, או שפשוט רוכשים דגים שלמים (טריים?) ומניחים על הגריל?
 

Justacook

New member
שאלות מעולות

למרות שאני שונא דגים מושבע אשתדל לענות לשאלות כמיטב יכולתי.

1) למיטב ידיעתי רשתות השיווק מוכרות מוצרים קפואים וטריים, אבל מחיר הטריים ירק יחסית מול המוקפאים. אני יודע שחלק מרשתות השיווק מביאות כל יומיים בשר טרי, לגבי דגים אני לא בטוח, אבל בדרך כלל יש עוד משווקת בדרך כמו למשל תנובה אז קשה לי להאמין שזה ישירות מהדייג. אבל ייתכן ואני טועה, האם למישהו יש עוד ידע בנושא?

2) בכללי אני מעדיףגריל פחמים, למיטב ידיעתי ניתן להעלות לגריל כל דג בכל צורה, ברוב המקרים הדג יגיע בלי מעיים (שצריך להסיר אם קיימים) ולפעמים אפילו נקי מקשקשים, אפשר להניח על הגריל עם הקשקשים אבל הכי חשוב, אם מנקים אז להתכונן לעבודות נקיון בבית, לנקות קשקשים יכול ללכלך מאוד.
בהצלחה
 
למעלה