הבהרות
שלום
ראה תמונות מצורפות (מהמרשתת):
1. בתמונה ה-1 שבה נראה כל החזיר) הצלעות המדוברות הן: Rib Chops (פינה ימנית למעלה, ה-3). זה הקוטלט. נתח זה נלקח מחלקו העליון של הצלע.
2. התמונה ה-2 שלך מתיחסת למושג Spare Ribs פינה ימנית למטה ה-1).
אלה שמקובל להכין ולהגיש אותם מחוברים. הם עוברים תהליך עישון ומצופים ברוטב BBQ. כל הצד מכונה Slab:
pork spare ribs full slab
pork spare ribs half slab
ו-Baby ribs
שים לב שבתמונה ה-2 ליד ה-Bacon מצוי ה-spare ribs
נתח זה נלקח מחלקו התחתון של הצלע, או מההמשך של ה-Rib Chops.
לגבי הביקון (תמונה שניה, צד ימין למעלה) מקושר כולו לאיזור הבטן ובוא הנתכים: Bacon.
זהו נתח שומני ובד"כ נמכר עם חתיכת עור מהבטן, אותו נהוג להסיר ולא לאכול.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bacon
יש גם נתח עליון ראה קישור.
אילו היו 60 שניות על בשר אחר