מנסיוני הדל, בטיגון/צליה של בשר קפוא, מופרשים יותר מים מאשר מטרי. כך שלא הייתי משתמש בקפוא לעראייס, מפני שהוא יותר ירטיב את הפיתה, ויטה להתבשל יותר מאשר להיצלות.
סלופי ג'ו (יש גירסאות שונות מאוד) - קילו בשר טחון. 2 בצלים קצוצים. 1.5 כוס קולה (רגילה. בשום אופן לא דיאט). 1.5 כוס קטשופ. מלח, פלפל שחור. 2 כפות רוטב וורצ'סטרשייר (אופציונלי). כפית תמצית עשן (אופציונלי).
משחימים היטב את הבשר. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים הכל ומבשלים ללא מכסה עד שרוב הנוזל מתאדה.
להגיש על לחמניה מרוחה במיונז, עם חסה ועגבניה חתוכה דק. המהדרין קולים תחילה את הלחמניה.