בשר - טחינה

avico2591

New member
בשר - טחינה

קבלתי בשר טחנתי אותו, יצא לי כמו משחה- בחורים הגדולים טחינה אחת ב-KENWOOD, מה יכולה להיות הסיבה,
מדוע אצל קצב הוא טוחן לי פעם אחת יוצא יותר אווירי ומרקם נעים בפה?
טחנתי את הבשר עם כוסברה ייבשה ולא מבין למה יצא לי מרקם כאילו בין דייסה לבשר טחון מאוד
התאכזבתי מהטחיה.
 

פוקסי99

New member
נראה שהסכין לא חדה

כדאי שתקח את הסכין ואת הרשת יחד להשחזה. אני הזמנתי שני סכינים מaliexpress במחיר מצחיק והם עובדים נהדר.
 
בוקר טוב. כל מטחנה מגיעה עם שני סכינים

כפי שכתבתי כל מטחנה מגיעה עם שני סכינים .
אחת עם חורים גדולים יחסית
השניה עם חורים קטנים.
יש שני אפשרויות .
אחת לפנות ליבואן.
שני לקחת את הסכין שברשותך ולחפש בחניות (חשוב לקחת את הסכין )
אפשר גם להגיע לשוק פשפשים עם הסכין ולחפש.
נראה לי שהחורים שלך הם בכל זאת קטנים
מאיר כרמיאל
 

avico2591

New member
יש לי את החורים הגדולים

של המטחנה, השאלה היא למה המרקם שלהם ביד כמו משחה ולא של בשר טחון טחינה גסה פעם אחת.
 

avico2591

New member
קבלתי בשר טוב מגידול בית

מאכזב שבמקום טחון הבשר נמעך בצורה מוזרה - כל כך
פעם הבאה אדע לתקן זאת.
המון תודה.
 
יש כמה גורמים

מהירות הטחינה, איכות הבשר, חדות הלהבים (על אף שזה מאוד נדיר שהם לא מושחזים, אולי הרכבת לא נכון ).
 

avico2591

New member
אם הסכין היתה הפוכה , איכות הבשר- בשר גידול בית,

בלי נוזלים 20% שומן- 80 % בשר,
אולי הרכבתי את הסכין הפוך ולכן יצא כמו משו בין מעוך למכוצץ
מהירות הטחינה - טחנתי עוצמה 3 וחלק יותר גבוה - כי זה בקושי יצא.
 
למעלה