בשר טלה לליל הסדר

פרח52

New member
בשר טלה לליל הסדר

קניתי רבע טלה. הקצב הפריד לי את הצלעות ואת חלק הצוואר. נשאר החלק שנראה כמו שוק עם ירך בציפוי דק של שומן. איך צולים חלק זה ככה שישאר עסיסי? משקל הבשר עם העצם בתוכו כ2 ק"ג. תודה
 

חביף1

New member
הרשת מלאה במתכונים לשוקי טלה

אישית אני בעד בישול ארוך בקדרה. [ יש לי קדרה חשמלית בה אני מכין].
לגבי צלייה בחיים לא נסיתי, אבל אולי "צ'יפסר" מתאים?
 

פרח52

New member
כתף טלה

זה החלק הקידמי. לא יודעת אם זה זהה לשוק. ראיתי מתכונים ואנסה אחד.חשבתי אולי מישהו הכין ויש לו מתכון מנוסה. בכל אופן תודה
 
למעלה