בשר טרי

מיקירק

New member
בשר טרי

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול לאכול בשר טרי מיד אחרי שחיטה שיהיה ממש טרי אולי במסעדות אני פשוט לא יודע היכן להשיג בשר ממש טרי ?
 

א פרח

New member
אם יש מישהו שיודע

תקבל תשובה, בינתיים כנראה שאין מישהו כזה.
 
בשר טרי

השחיטה העיקרית נעשית ביום שישי ובעיקר ביום ראשון.. לפי חוקי הוטרינריה.הבשר חייב להצטנן בבית המטבחים לפחות .עשרים וארבע שעות ואז הוא מגיעה לאטליזים..כעת יש לפרק אותו לחלקיו..ואז ניתן לקנות אותו.. ברשתות השיווק הענין יותר ארוך.. ולכן יום שני לקראת צהרים גש לאחד השווקים ..בתל אביב "הכרמל"או "התיקוה" בכל אחד מהשווקים הנ"ל יש רחוב קצבים. ושם תשיג את מבוקשך.. צ'י
 
למה אתה צריך בשר ממש טרי ?

אני לא מבין למה אתה צריך בשר ממש טרי אבל בטוח שבמשעדות לא תקבל בשר ממש טרי גם הסיפור על ימי השחיטה המצוין למטה הוא קישקוש בתי המטבחיים הגדולים עובדים 6 ימים בשבוע אצלי לדוגמה אני מאוד משתדל לא לתת ללקוח בשר ממש טרי כי זה נוגד את תפיסת עולמי בשר חייב לעמוד קצת לפני שמבשלים אותו
 
גיתי זמיר נפגעתי

כמי שעבד בבית המיטבחים חמישים שנה ומנהל בית המטבחים בחולון במשך עשרים שנה. וכמי שפתח את מרבק ז"ל אני אמור לדעת דבר או שנים על בתי מטבחים... בתי המטבחים פתוחים כל השבוע אבל מלבד שישי וראשון העבודה היא ממש בשוליים.כבשים ושחיטות אונס.או חיסול רפתות חליבה. צ'י המקשקש
 

avi5199

New member
אז אולי אתה יכול להמליץ על אטליז טוב בחולון

 
למעלה