בשר יבש
מה אתם עושים אם אתה נתקעים עם נגלה של בשר יחסית בישה שאתם צריכים לחזק אותה כדי לעשות המבורגר משובח ואין לכם שומן
שמים שמן [לא זית] מספר כפות או הולכים לקצב קונים את השומן.
נניח 10% שומן לא מספיק לי לעשות אפילו קבב משובח לכן צריך לחזק את התערובת.
מעדיף שומן אווז על כבש.
לכן, אם אני מחזק אז בבקר או באווז.
מה אתם עושים אם אתה נתקעים עם נגלה של בשר יחסית בישה שאתם צריכים לחזק אותה כדי לעשות המבורגר משובח ואין לכם שומן
שמים שמן [לא זית] מספר כפות או הולכים לקצב קונים את השומן.
נניח 10% שומן לא מספיק לי לעשות אפילו קבב משובח לכן צריך לחזק את התערובת.
מעדיף שומן אווז על כבש.
לכן, אם אני מחזק אז בבקר או באווז.