בשר לא מוכשר
שלום ושאלה לחברי הפורום. האם בשר לא מוכשר הוא באמת טעים יותר? מכיוון שאני שומר כשרות עד היום הייתי קונה רק בשר מוכשר. תמיד ידעתי שמותר לצלות על האש בשר לא מוכשר אך לא ידעתי שמותר לעשות אותו נא. כידוע בשר צלוי "וול דאן" הוא ממש לא משהו מיוחד ולכן אף פעם לא שקלתי את זה. היום נודע לי שמותר לצלות בשר על האש בכל דרגות העשייה אף על פי שהוא לא מוכשר. [מי שרוצה את הפרטים המדוייקים של מה מותר ומה אסור שיפנה אליי על גבי הפורום, ובכל מקרה שאף אחד לא ילמד ממני אלא שכל אחד ישאל את הרב שלו] הבעייה היא שכדי לעשות את זה אני חייב לקנות גריל חדש.שכן אסור להשתמש באותו גריל לבשר מוכשר ולא מוכשר. ושאלתי היא האם זה אכן מוצדק כדי לקנות לכך גריל נפרד?
שלום ושאלה לחברי הפורום. האם בשר לא מוכשר הוא באמת טעים יותר? מכיוון שאני שומר כשרות עד היום הייתי קונה רק בשר מוכשר. תמיד ידעתי שמותר לצלות על האש בשר לא מוכשר אך לא ידעתי שמותר לעשות אותו נא. כידוע בשר צלוי "וול דאן" הוא ממש לא משהו מיוחד ולכן אף פעם לא שקלתי את זה. היום נודע לי שמותר לצלות בשר על האש בכל דרגות העשייה אף על פי שהוא לא מוכשר. [מי שרוצה את הפרטים המדוייקים של מה מותר ומה אסור שיפנה אליי על גבי הפורום, ובכל מקרה שאף אחד לא ילמד ממני אלא שכל אחד ישאל את הרב שלו] הבעייה היא שכדי לעשות את זה אני חייב לקנות גריל חדש.שכן אסור להשתמש באותו גריל לבשר מוכשר ולא מוכשר. ושאלתי היא האם זה אכן מוצדק כדי לקנות לכך גריל נפרד?