בשר לבישול ארוך

avico2591

New member
בשר לבישול ארוך

קבלתי מתנה 2 קילו בשר גדי, אני מתלבט איפה לטחון לבקש מהקצב שלי שיטחן לי, או לטחן במעבד מזון- בפולסים,האם יש הבדל בין לטחון ככה או ככה
לבשל מרק ובישול ארוך אני לא רוצה.
האם לבקש מהקצב - מקצוען שיטחן לי חד פעמי נשמע קצת "טיפשי", בכל זאת, אני מוכן לשלם לו - אני שונא את הלכוך של הטחינה ובדרך כלל אני לא טוחן בשר - בבית מטעמים שלי.
 
אפשר לקצוץ ..אבל מלכלך ..אפשר לטחון ..למה?

תחתוך את הגדי לנתחים ותכין קארי בבישול ארוך .
תגיש על מצע אורז בזעפרן והחיים יפייפים.

לא מכירה בישול קצר לגדי .

בקצביות כשרות יש בעיה לטחון
 

avico2591

New member
טעמתי את הגדי,

אפקט המיארד במחבת ברזל יצוקה, הבשר עשוי ורך 80% יותר טעים משציפיתי.
 
למעלה