בשר לבישול ארוך
קבלתי מתנה 2 קילו בשר גדי, אני מתלבט איפה לטחון לבקש מהקצב שלי שיטחן לי, או לטחן במעבד מזון- בפולסים,האם יש הבדל בין לטחון ככה או ככה
לבשל מרק ובישול ארוך אני לא רוצה.
האם לבקש מהקצב - מקצוען שיטחן לי חד פעמי נשמע קצת "טיפשי", בכל זאת, אני מוכן לשלם לו - אני שונא את הלכוך של הטחינה ובדרך כלל אני לא טוחן בשר - בבית מטעמים שלי.
קבלתי מתנה 2 קילו בשר גדי, אני מתלבט איפה לטחון לבקש מהקצב שלי שיטחן לי, או לטחן במעבד מזון- בפולסים,האם יש הבדל בין לטחון ככה או ככה
לבשל מרק ובישול ארוך אני לא רוצה.
האם לבקש מהקצב - מקצוען שיטחן לי חד פעמי נשמע קצת "טיפשי", בכל זאת, אני מוכן לשלם לו - אני שונא את הלכוך של הטחינה ובדרך כלל אני לא טוחן בשר - בבית מטעמים שלי.