בשר לחמין???

בשר לחמין???

אני יודעת שאני במקום הנכון, ולכן שאלתי היא - מהו נתח הבשר המתאים להכין בו את החמין לשבת, והאם נתח שריר מתאים?
 

סמד13

New member
אפשרי בהחלט

וגם צלי כתף, וגם צלעות בעיקרון כל בשר שמתאים לבישול ארוך טוב לחמין
 

Master Stav

New member
העדפה אישית שלי

שפונדרה ,אוסובוקו וצוואר .... אבל גם שריר הזרוע בהחלט מתאים לא לשכוח מתכון ...צילום ...ולבוא לספר איך יצא
 

א פרח

New member
מיעולה

היתי מוסיפה גם כמה עצמות מח, יצא פיצוץ. ממתינים למתכון ותמונות
 

BiggPoppa

New member
מנצל"ש

עקב דום לב של המקרר של אבי, זכיתי בנתח שריר מס' 8. אני מניח שאוסיף אותו לקדירה ושאלתי היא האם הוא צריך בישול ארוך יותר מכתף (מס' 5 - אני מבשל שעתיים ויוצא מעדן)?
 

BiggPoppa

New member
אם אני עושה קדירה

עם כתף וגם שריר - להכניס את הכתף רק אחרי שעה?
 

BiggPoppa

New member
אז כמה זמן אפשר לבשל בשר

כזה שמתאים לבישול ארוך, כמו שריר, כתף, אוסובוקו וכו'? בין שעתיים ל...כמה? אם אני אבשל ארבע שעות יקרה משהו? וחמש?
 

Master Stav

New member
בפעם האחרונה ישב אצלי סיר על האש

עם נתחיםש ל אוסובוקו כתף צוואר ושריר כ7 שעות .... התוצאה הייתה מדהימה !!!
 
למעלה