בשר לפעוט

טלי12345

New member
בשר לפעוט

שלום! הייתי צמחונית 15 שנה, וכיום כאם פשוט ממש אין לי מושג מה איזה בשר ילדים אוכלים..... הכנתי לו קציצות(כדורי בשר לפי הספר של אהרוני ויצא נפלא) . קניתי פולקעס אבל זה ממש מגעיל אותי להתעסק עם זה וגם יצא קצת מבושל מדי. חזה עוף- הכנתי מוקפץ עם ירקות והפשוש לא אהב(למרות שהיה די טעים). בקיצור, המלצות(חוץ משניצל..) תתקבלנה בברכה... תודה!

קישלורן

New member
פרגיות ברוטב סויה ודבש

הפרגיות קטנות, בלי עצמות ויוצאות מאוד רכות. מתאים לילדים קטנים. אני משרה את הפרגיות במרינדה: שום, רוטב סויה, דבש או חרדל, מלח, פלפל, שמן זית. תטעמי ותתקני תיבול לפני שאת שמה את הפרגיות. בפעם האחרונה טיגנתי, נראה לי שאפשר לשים גם בתנור או בטוסטר אובן. לא חייבים את המרינדה אם הילד בררן יותר בטעמים ופשוט לשים מלח, פלפל עם או בלי תבלין עוף (או פפריקה) קצת שמן שאפשר למרוח את התבלינים - ולטגן.

קישלורן

New member
גולש לקטנטנים

גם כן מאוד מומלץ. הבשר מתבשל מספיק זמן ופשוט נמס. אני השתמשתי במתכון מהאתר לול, יש שם עוד מתכונים שיוכלו לעזור לך. טיפ: שימי לב לכמויות - אם את מבשלת לצוציק - אפשר להפחית בכמויות ולתת במשך יומיים עד שלושה. כמו כן, לא מומלץ להקפיא תפו"א וקישוא אם יש בתבשיל.

קישלורן

New member
ספגטי בולונז

ילדים מאוד אוהבים. צריכה מתכון ? מאוד קל לאלתר - זה מה שאני עושה.

קישלורן

New member
מנסיוני -

לוקח לקטנטנים קצת זמן להתרגל לטעמים. בהתחלה הם לא אוכלים או אוכלים קצת וכדאי לנסות שוב כי הטעם משתנה.

טלי12345

New member
השובב בן שנה ו 7ו

ודבש כמדומני לפי משרד הבריאות זה מגיל שנה. תודה על הרעיונות!

קישלורן

New member
זה גם מה שאני יודעת.

אצלי היא אוכלת דבש מגיל שנה בתוך הבישולים. טרם נתתי לה לא מבושל. אפילו לא יודעת אם יש הבדל . . . הפחד הוא שלי. אם תרצי עוד רעיונות או דברים ספציפיים - רק תבקשי. וברוכה הבאה

טלי12345

New member
תודה רבה

האמת שיש לי חזה עוף בבית. מה אפשר להכין ממנו חוץ מהשניצל הרגיל?

למעלה