בשר לקבב טוב חייב להיות עם בשר כבש אבל..

קלאמרי

New member
בשר לקבב טוב חייב להיות עם בשר כבש אבל..

מי שרוצה לשדרג את הבקר עם שומן כבש זה בסדר 50-60-ש' לקילו יצא לו בכול מקרה,כי הבקר זול יותר מכבש וכבש אפילו לטחינה עולה 100-120ש' לקילו, ומדובר על כתף,או כול חלק אחר שבמשקל זה בא עם עצם,דרך אגב החזה רובו שומן, ומשלמים על זה אחרי כן מורידים את הבשר לטחינה .וכדאי באמת להוסיף מעט כבש לבקר זה מרים את טעם הקבב למרומים.וזה רק מנסיוני !!
 
למעלה