בשר מעגלים מסורסים
מישהו יודע אם יבוא עגלים מסורסים לבשר, מלבד הסיבה שקל יותר לטפל בהם, נעשה גם מסיבות של דרישת השוק? אני יודע שהבשר שלהם נחשב איכותי יותר (כי הוא שמן ורך יותר) והצבע שלו יותר יפה, אבל האם המייבאים מייבאים דווקא עגלים מסורסים או שהם מזמינים X ראשים ולוקחים מה שיש?
מישהו יודע אם יבוא עגלים מסורסים לבשר, מלבד הסיבה שקל יותר לטפל בהם, נעשה גם מסיבות של דרישת השוק? אני יודע שהבשר שלהם נחשב איכותי יותר (כי הוא שמן ורך יותר) והצבע שלו יותר יפה, אבל האם המייבאים מייבאים דווקא עגלים מסורסים או שהם מזמינים X ראשים ולוקחים מה שיש?