בשר סוסים.

GrEeNwOmAn

New member
בשר סוסים.../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo178.gif

מישהו פה אכל או אוכל בשר סוסים? זה טעים לא? הוא לא חושב שזו התעללות? מה אתם חושבים בעניין?

niko girl

New member
אני אל אכלתי בשר סוסים ואני לא

מתכוונת לאכול! וגם אם זה טעים אני לא אוכל את זה. אני חושבת שזה התעללות....

TauraMan

New member
אני אכלתי ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שהייתי בת 3 בהולנד. אני לא זוכרת את זה.

טוי בוי

New member
../images/Emo5.gif8-../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

גם אם היו אומרים לי שיהרגו אותי אם אני לא יוכל בשר סוס אני לא היתי אוכלת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה התעללות!!!!! אני חושבת

בחיים לא אכלתי ואני לא אוכת ואני לא

מתכוונת לאכול!!!!! זה מגעיל!! וזאת התעללות טוטאלית!!!!!

כל

בשר זאת התעללות אבל בשר סוסים זה פשוט עוד יותר נוראי זה כמו לאכול כלב בע זאת חיית מחמד שאני מגדלת בבית ואני אוהבת נורא איך אפשר לאכול את החיה שכל כך אוהבים וקשורים ומעריצים וחיים איתה??

puremelody

New member
אכילת בשר

אני חושבת שכל אחילת בשר זה התעללות. ולא לדעתי זה לא משנה אם זה סוס או פרה. לשניהם כואב בדיוק אותו דבר.

../images/Emo4.gif

בחיים שלי לא אכלתי בשר סוסים ואני גם לא מתכוונת... אמממ כל אכילת בשר זה התעללות אבל יש לי קשר עם הסוסים ואני מבלה איתם את רוב החיים שלי ככה שאני לא חושבת שאני יוכל להיות עם מצפון נקי אחר כך... ועם המחשבה שאכלתי את החייה שאני הכי אוהבת!!!.. אני יודעת שהמאמן שלי אכל בשר סוסים כמה וכמה פעמים.. הוא אמר שזה ממש ממש טעים... אבל יש אנשים שלא מפריע להם אכילת סוסים או חיות אחרות... ושיהייה להם פשוט ב- |תאבון| אני אכלתי בקנייה אנטילופה!! חוץ מזה לא העזתי לגעת לא בזברה, לא בתנין, לא ביען, לא בחזיר בר, לא בג'ירפה ונראה לי היה עוד משהו

../images/Emo10.gif 8-[ איכס!!!!

בחיים לא אכלתי סוס ואני גם לא מתכוונת לאכול סוס ואני גם לא מתכוונת לאכול בשר אדום כלשהו!!! אני צמחונית גאה!
ב26.6... זה מגיע... סוף שבוע גאווה בערוצי סינמה!!! *פיצי... מאיזה כוכב נפלת?*

למעלה