בשר ציד

uryeldar

New member
בשר ציד

יש למישהו מושג איפה קונים בשר ציד,בעיקר בשר צבי? אני יודע שמוכרים אבל איפה?

אהד63

New member
הסיכוי למצוא נמוך מאוד

א. צבי היא חיה מוגנת בארץ וכמדומני שלא צדים אותה. ב. אולי בכפרי הדרוזים בגולן אין מכירה מוסדרת של בשר צייד כיוון שבשר כזה חייב לעבור אישור וטרנרי בטרם יאושר למכירה בחנויות לתאבון אהד63

terroir

New member
בשר איילים

היתה בזמנו כתבה באחד העיתונים (גלובס אם אני זוכר נכון, בתחילת השנה) על חווה חדשה בארץ לגידול איילים למאכל. אני מניח שכתבה כזו היתה חלק ממתקפת יחסי ציבור ההכרחיים לשיווק של מוצר חדש. ככה שאתה צודק - מוכרים כזה בשר בארץ (לאור העובדה שהוא גם כשר, מפליא אגב שלא עשו את זה קודם). אני מודה שלא מצאתי עדיין את הבשר הזה, ולכן גם לא טעמתי אותו ואני לא יכול להעיד עליו כלום. אני, לפחות, מתכנן לחפש ברצינות יותר לקראת החורף.

B r u l e

New member
אני טעמתי בשר איילים לפני זמן לא רב

והתאכזבתי מאד! הבשר היה בעל טעם מתכתי בגלל כמות הדם הרבה בו (הוא מאד עשיר בברזל, אך עובדה זו הופכת את הטעם לכמעט בלתי נסבל). הבשר מאד קשה (למרות שהוכן במידה והיה טרי בביטחון) וצמיגי. במסעדת קימל בתל-אביב מכרו בשר איילים בעבר, אבל אני לא בטוח לגבי היום.

gabizon79

New member
סליחה על ההתפרצות,לי יצא לאכול בשר

צבי וציד בכלל בעוספייה(לייד דליית אל כרמל),בבית של צייד בעל חנות איטליז,עברו מאז כמה שנים,אבל הטעם של בשר ציד בקדרה זכור לי עד עכשיו. בחורף הפופולאריות של הבשר הרבה יותר נפוצה בגלל הביקוש הגבוהה יותר,נסה לברר בכפרים דרוזיים.

gabizon79

New member
תודה רבה,קפצתי רגע מהפורום השכן,

לתרום פה משו לא נראה לי שאני עדיין יכול,אבל קורא קבוע את ההודעות פה :)

gomes

New member
והנה לינק לאתר "חוות האייל האדום"

כולל רשימת חנויות

למעלה