בשר צלי

oisdvib

New member
בשר צלי

איך מכינים פרוסות צלי מבשר בקר כמו שמגישים בבתי מלון? אני מכינה אבל זה כאילו אחר לגמרי.
 
בשר צלי מבשלים שלם עם הרבה שום

פלפל אנגלי גרגרים ועלי דפנה. לפני הכל מכינים רביכה של שמן וקמח בכדי להסמיך מעט את הרוטב או שאת יכולה לעטוף את הצלי בקמח ולטגן עד להזהבה מכל הצדדים ורק אחר"כ להוסיף מים רותחים כ-1/2 מגובה הבשר,עגבניה שלמה ומלח לפי הטעם. בזמן הבישול להרטיב את הבשר או להפוך אותו בכדי שלא ייתיבש הייתי מוסיפה גם מעט יין אך לבישול לילדים לא מומלץ. אז תנסי להוסיף מיץ ענבים או מיץ תפוחים. כשהחתיכה מוכנה פורסים לפרוסות ומסמיכים את הרוטב לחוד.
 

צוצונת

New member
חוץ מזה אפשר לבשל את

הבשר בסיר לחץ אחרי שלב הטיגון .לקרר להכניס למקרר ללילה טלמחרת לפרוס לפרוסות כמו במלון כמו שאת אומרת , לסדר את הפרוסות בתבנית לשפוך מעל את הרוטב שנוצר ולאפות בתנור לחצי שעה עד שמשחים .
 
למעלה