בשר צלי מבשלים שלם עם הרבה שום
פלפל אנגלי גרגרים ועלי דפנה. לפני הכל מכינים רביכה של שמן וקמח בכדי להסמיך מעט את הרוטב או שאת יכולה לעטוף את הצלי בקמח ולטגן עד להזהבה מכל הצדדים ורק אחר"כ להוסיף מים רותחים כ-1/2 מגובה הבשר,עגבניה שלמה ומלח לפי הטעם. בזמן הבישול להרטיב את הבשר או להפוך אותו בכדי שלא ייתיבש הייתי מוסיפה גם מעט יין אך לבישול לילדים לא מומלץ. אז תנסי להוסיף מיץ ענבים או מיץ תפוחים. כשהחתיכה מוכנה פורסים לפרוסות ומסמיכים את הרוטב לחוד.