בשר קפוא ..סיפור חדש

בשר קפוא ..סיפור חדש

מי שעוקב אחרי כתיבתי יודע שאני חסיד הבשר הקפוא במקום עבודתי אני יכול לקחת איזה בשר שארצה ואני לוקח קפוא לאחרונה הגיע בשר קפוא..פתחנו את האריזה ...מיד זיהיתיבשר אירופאי אבל מנין לעזאעזל..הונגריה לא..כי היא חתמה הסכם רב שנתי עם השוק המשותף.. גרמניה אוסטריה יקרים...אז מאיפוא... כמו כן הבחנתי שהבשר של מבכירות צעירות.לידיעתכם זה הבשר הטעים ביותר.. ברור שנתח ראשון נעטף ונרשם עליו שמי.. אם תסתכלו היטב תבחינו שהוא משוייש כדבעי.. צ'י

אז מאין הגיע הבשר

אחרי עיון מדוקדק ..לא תאמינו הבשר כמו אישתי בא מפולניה.חחחחחחחחח מצחיק ...כנראה שהסחורה מפולניה מ ע ו ל ה.. צ'י

נו, היה כבר מבחן טעימה? :)

תודה על הסיפור. הנתח השני נראה מאוד שונה מהראשון, השני מיושן? איזה חלק זה?

yair_bar

New member
מנהל
אם הוא מפולנייה

אז לא יעזור כמה תבשל/תחמם/תצלה, הוא עדיין ישאר קפוא מבפנים

לתומר כן היתה טעימה

אפילו שיפודים יוצאים לא רע ....בתנור היום בערב.אשלח התרשמות.. לגיתי..כתבתי היבוא מפולניה עם תרצה אשלח במסר פרטי היבואן.. ולמה אני מעדיף קפוא.. א..הבקר הארגנטינאי ניזון בפמפס מעשב טבעי.אצלנו לא ..(אפילו הצאן לא יוצא למרעה) ב..על בתי המטבחים .לא ארחיב את הדיבור ביקרתי בדרום אמריקה ושם זה שונה אפילו "דאבח".מדיר אל אסד וגם "תנובה" (אדום אדום) מבית שאן לא מגיעים לרמת ההגינה של דרום אמריקה אנקדוטה...היבואנים מגרמניה שבאו לאורגווי לקנות בשר.פסלו את היבוא ..ולמה???? צורת הובלת הבקר החי לא היתה מספיק הומנית כששוחטים לגרמנים הצוות הישראלי (יהודי)נעלם מהאופק...ולמה??? צורת השחיטה היהודית לא הומנית. ועל המחיר בפעם אחרת.. כן .....והחלק הוא......................................הכי זול מס'2 צ'י

למעלה