בשר שלא יצא טוב

Aטלי

New member
בשר שלא יצא טוב

קניתי נתח בשר לצלייה בשופרסל, אמרו לי שזה אנגוס ומספרו 6
צליתי בתנור (כגוש) כשעה ובדקתי בסיום את החום באמצע הנתח והוא היה 60 מעלות. אך הבשר יצא קשה לאכילה.
האם ניתן לתקן אותו? לבשל רוטב כלשהו?
 

TCHM

New member
שתי אפשרויות...

נתח 6 הוא פאלש פילה והוא לא בדיוק מיועד לצלייה (ROASTׂ).
  • את יכולה לבשל אותו בסיר כמו שהוא בנוזל (ציר או מרק) עד חצי הגובה הנתח עד להתרככות.
  • את יכולה לפרוס אותו למנות ולבשל ברוטב בסוטאג' בכיסוי מלא עד להתרככות.
 
בדיוק כך הייתי עושה


 

Aטלי

New member
תודה...ומסקנה

בישלתי את הבשר בסיר ברוטב יין אדום ודבש...יצא רך וטוב.
מסקנה!!!
רק אדום אדום של תנובה. ולבדוק שמקבלים את מה שרוצים.
ביקשתי צ'ך שתמיד אני קונה של "אדום אדום" והמוכרת בשופרסל הרימה את הנתח (האחרון שנשאר) הסירה את העטיפה ממנו ואמרה כן זה צ'ך. בחשבונית ראיתי שכתוב בשר 6...ולא התעסקתי עם זה
 

חנהפ

Active member
הייתי מתלוננת בסניף על חוסר מקצועיות של הקצביה..

 
למעלה