קניתי נתח בשר לצלייה בשופרסל, אמרו לי שזה אנגוס ומספרו 6
צליתי בתנור (כגוש) כשעה ובדקתי בסיום את החום באמצע הנתח והוא היה 60 מעלות. אך הבשר יצא קשה לאכילה.
האם ניתן לתקן אותו? לבשל רוטב כלשהו?
בישלתי את הבשר בסיר ברוטב יין אדום ודבש...יצא רך וטוב.
מסקנה!!!
רק אדום אדום של תנובה. ולבדוק שמקבלים את מה שרוצים.
ביקשתי צ'ך שתמיד אני קונה של "אדום אדום" והמוכרת בשופרסל הרימה את הנתח (האחרון שנשאר) הסירה את העטיפה ממנו ואמרה כן זה צ'ך. בחשבונית ראיתי שכתוב בשר 6...ולא התעסקתי עם זה