בשתי מילים - היה גדול!!!

fireman

New member
בשתי מילים - היה גדול!!! ../images/Emo13.gif

אתמול בלילה הייתה מסיבת חנוכה לצופי אש ברחובות, הגיעו כ200 צופים וצופות אש מתחנות רבות בארץ: ירושלים, תל אביב, באר שבע, רמת גן,ראשון לציון, כפר סבא, חדרה, בני ברק, עפולה ואני מצטער אם שכחתי עוד ואני בטוח ששכחתי.... הייה ערב מהנה ביותר שנמשך עד השעות הקטנות של הלילה...לצערי אני נשארתי רק עד 12 וחצי בלילה כי הכבאים שהביאו אותנו היו צריכים לעבוד היום בבוקר (אני עוד אתחשבן איתם על זה) וגררו אותי ישר לתוך הרכב ויאללה הביתה...בקיצור ביעסו אותי לגמרי... שמחתי מאוד להיות נוכח באירוע שכזה, לאחר 4 שנות התנדבות זה האירוע היחידי של כיבוי אש שנכחתי בו, לצערי בכל ימי הכבאי לא נכחתי וגם לא בטיול האחרון ואני מתאר לעצמי שהפסדתי ובגדול...לגבי האירועים הבאים אין מצב שאני אפספס אותם, תרשמו אותי כבר מעכשיו אלא אם הצבא יפתיע.... מה גם ששמחתי לראות שיש תחנות (לא מכו באר שבע) שיש בה עשרות מתנדבים (ומתנדבות) - מה שיותר עניין אותי
היה באמת סבבה למרות שאפשר לומר שהייתי לבד.... אולי מישהו זיהה אותי מהתמונות שהיו לי באתר פעם אבל את רותם ואת עמית מתל אביב פגשתי, אחלה חבר´ה, שמחתי לפגוש אתכם סוף סוף ואם מישהו היה שם ובכל זאת אולי ראה אותי (גבוה עם זקן) ולא ידע אז עכשיו יש לו יתרון עליי כי הוא יודע מי אני ואבל אני לא יודע מי הוא/היא
בקיצור נחכה לפעם הבאה (אני מקווה שתהיה בקרוב) נ.ב - אני מתכוון לערוך סיור תחנות כיבוי בכדי לצלם הרבה תמונות לטובת הפורום ואולי להקים מאגר של תמונות תחנות הכיבוי אש וצופי האש בתחנות...ואני מקווה לפגוש את האנשים שהיו במסיבה אתמול... צופים וצופות יקרים, תעשו חיים, תהנו מכל רגע שיש לכם בכיבוי אש והכי חשוב תשמרו על עצמכם! כנראה שאני היום אלך למשמרת...נקווה שיהיה משהו מעניין כבר חודש לא הייתי בשריפה מעניינת (סעמק הצבא)
שלכם...האחד והיחיד ערן אייל

Amitg

New member
כן גם אני מאוד נהנתי!

היה ממש נחמד והיה כיף לפגוש גם אותך ערן! ושתדע שלתחנה שלנו אתה תמיד מוזמן! ואתה לא צריך תרוץ בשביל לבוא! ואני כבר מחכה למסיבה שתהיה בפורים שאז תוכל לראות גם את הצופות החדשות של תל אביב ותאמין לי שאתה לא תתאכזב! ואני רואה שאתה ממשיך לכתוב פה הודעות שמתחילים כאן ונגמרים אי שם...לא שזה רע או משהו אבל איך יש לך סבלנות?

fireman

New member
ככה זה כשנהנים

שמחתי לפגוש אתכם....ורוב הסיכויים שכבר מחר אני אבקר אצלכם בתחנה....אם תהיה נשמח לראות אותך שוב ולפגוש אולי עוד כמה חבר´ה..... אחרי המסיבה אתמול, אין מצב שאני אתאכזב....לא תיארתי לעצמי שבכיבוי אש יש כל כך הרבה צופות (שגם נראות פיצוץ!) לגבי הודעות....אני אוהב לכתוב....בבגרות שלי בחיבור קיבלתי 80 מבלי להיות נוכח בשיעור חיבור אחד...כנראה זה משהו שנולדים איתו, אני אוהב לכתוב ועל אחת כמה וכמה בנושא כבאות, נושא שאני אוהב ומעניין אותי... אני מתחיל עכשיו מסיים בעוד חצי שעה...ממש בלי להרגיש תוך כדי כתיבת ההודעה רוב הסיכויים שאני מחר אצלכם בתחנה ברידינג

למעלה