בתאבון

תשתדל בפעם הבאה ישר לשרשר

כי אחרת זה תופס הודעות בפורום וגם יותר קשה לעקוב. חוץ מזה שנדמה לי שהתמונות פורסמו לפני שבוע שבועיים בפורום.

gaichuk

New member
'קונטרה' ביתית...

מצאתי כמה תמונות ישנות של הפיתונה הראשונה שלי. פיתון סלעים אפריקאי (Python Sebae) באורך 1.80 בערך. בתמונות היא באקווריום להאכלה,הטרף-קביה (שרקן) לבן.

gaichuk

New member
לא.(תודה)

הנחשה (בטי) היתה הנחש הראשון שגידלתי שלא היה ארץ ישראלי. כן,מודה.בתור ילד וקצת בשלב הנעורים גידלתי אי אלו זוחלים. בכל אופן היא היתה הנחשה הראשונה . קיבלתי אותה בגודל של 90 ס"מ בערך והחזקתי בה עד שהגיעה ל-2.80 . ילידת בר,רעה ומנוולת.כמו שצריך לסוג המדובר. בהתחלה לקחה רק עכברים ,אחרי זה חולדות ואפרוחים ,ארנבונים קטנים וקביות,ולבסוף גם פרגיות שיווק (2.200 קילו) וארנבים. כושר בליעה מדהים. אולי זה לא לענין אבל איתגרתי אותה והיא עמדה באתגר. אחרי שלוש שנים היא עזבה (טוב נו,אני עזבתי ...)ועברה לחבר. אחרי שנה בערך שמעתי שיש מישהו מעוניין. בביקור בארץ נפגשנו ואחר כך נפגשנו עם הקונה עצמו שהיה סוחר ירדני שחיפש פרט כזה לגן פרטי בירדן.SOLD!!! בדחק רב ובהתחשב באינפלציה,'התפשרתי' על סכום 'סביר' של 1600 ש"ח. תבינו משהו,קבלתי אותה במתנה.לא ידעתי כמה היא שווה.זרקתי מחיר והוא לחץ וסיכמנו.היום אני יודע כבר כמה היא עלתה לנותן המתנה.600 ש"ח.... אם היא חיה היום,היא צריכה להיות מפלצת לא קטנה.קיבלתי אותה בנובמבר 1991.

באמת חיה יפה

יצא לי לגדל כמה כאלו והם נחשים עם אופי, הרבה יותר אופי מפיתונים בורמזים. הם אומנם מזכירים פיתונים בורמזים במבנה הגוף למרות שהם לא נוטים להשמין כמו בורמזים אבל הם בעלי אופי פחדן יותר. אלו שהיו לי לא היו נשכנים גדולים אבל היו פראיים לא נחו לרגע כשהוצאתי אותם על היד ותמיד היית צריך להשים לב שלא ינשכו. היה לי פרט שקניתי בתור תינוק והוא היה אצלי בערך שנה עד אורך של מטר שלושים אולי טיפה יותר והיה לי פרט אחר באותו הזמן שקניתי כמה חודשים אחרי הפרט הראשון והוא היה כבר באורך של מטר פלוס בעת הקניה. הפרט השני נפטר לאחר כחצי שנה מסיבה לא ברורה ואת הראשון החלפתי במקום נחש אחר נדמה לי בואה קונסטריקטור. השלישי היה לפני כשלוש שנים והוא נפטר לאחר כ3-5 חודשים, זה היה מוזר יום אחד הסתכלתי עליו וראיתי שמתי שהוא זוחל הוא מקשית חלק מהגוף בצורה מוזרה וגם כשהוא היה מגולגל האזור היה קשה. לאחר כיומיים הנחש נפטר נתיחה שלאחר המוות לא נעשתה ואין לי מושג ממה הוא מת. הוא היה פרט יפה לאללה אולי אני אסרוק תמונה שלו בימים הקרובים ואפרסם.

למעלה