בתאמת צבעים בחדר+תמונה

edragon1

New member
בתאמת צבעים בחדר+תמונה

שלום לכלום ......בזמן הארון עשיתי עיצוב מחודש לחדר שלי.החדר עצמו נראה כמו לופט קטן בגג.....הקירות צבועים בתכלת כחול פסטלי, והרצפה רצפת פרקט בצבע אגוז +לכה........... עשיתי מעין הפרדה כזו בין המיטה כביכול לפינת הטלויזיה והמערכת (פעם היה שם קיר שהרסו אותו) ונשארה קורה כזו בין החדרים +עמוד ..כרגע זה בצבע של שאר החדר........אלא שאני מעונין לשבור את הכחול עם צבע אחר ולצבוע את העמוד +הקורה..מה יכול לפי דעתכם להתאים???? שמעתי על רעיונות כגון אדום,כתום עתיק או ירוק פסטלי ..........אני מעוניין לשמוע רעיונות שלכם

s h i r i 1

New member
אני לא בטוחה שהייתי צובעת את העמוד

והקורה... אגב, באיזה גובה הקורה ובאיזה גובה התקרה? תמונה של כל החדר יכולה לעזור. בעיני צבעי הקיר שמשתלבים הכי טוב עם רצפת פרקט בצבע שלך הם לבן, שמנת, אולי גם גוונים של צהוב בהיר. תכלת לדעתי קצת פחות מתאים. גוונים של בורדו אכן יכולים להתאים וגם כתום (עדיף, אם אתה משאיר את הכחול). אבל שוב, אני לא הייתי מנסה להדגיש את העמוד הזה כעמוד. הייתי דווקא מנסה להצניע אותו קצת... רעיון אחד: מדפים שמחברים בין העמוד לקיר.

edragon1

New member
אז ככה........תשובות

קודם כל ...התכלת שדובר בה היא מאוד בהירה ,זה לא תכלת ממש מודגשת.... אני מביא פה עוד תמונה......של חלק אחר של החדר אי אפשר לצלם את כולו מכיוון שהוא די גדול במציאות ( 6 *4 מטר = 24 מטר רבוע) ויש עוד חלקים משתנים בחדר, הקורה עצמה בגובה 2 מטר התקרה 2.4 מטר... הקורה חותכת את החדר ממש לשניים מקווה שמבינים מהתמונה איך זה פחות או יותר כאן זה הכניסה לחדר.......

edragon1

New member
עוד צד של החדר בתמונה...

על מנת לנסות להשלים את התמונה......... רוצה לשמוע את דעתכם!

לולהההה

New member
רעיונות

לפי התמונה יש שני חדרים נפרדים יש את המיטה שלך בחדר אחד ואת השאר בחדר אחר אם אתה רוצה לעשות הפרדה בינהם אז לצבוע כל חדר בצבע אחר אתה לא יכול לצבוע רק את הקורה היא מחוברת לכל הקיר זה לא כמו העמוד. אני חושבת שלרצפה שלך יתאים מאוד צבע ירוק תפוח על הקירות ועל הקורה אפשר לשים טפט מגניב וצבעוני שישבור קצת את הצבע אבל שיתאים גם לצבע שיהיה בחדר

g73

New member
רעיונות

אם בא לך על צבעוניות אז לך על זה ותן צביעה מענינת וייחודית אפשר כתום אפשר להפוך את העמוד לאלמנט ייחודי או ביצירת טקסטורה מענינת עלין או הדבקת קומיקס על כולו או יצירת פסים במס' גוונים כולל השארת הכחול מידי פעם יש אלפי רעיונות אפשר גם לצבוע בצבע בורדו 0קרוב לצבע הריצפה וליצור אותיות יפניות או מיצריות קדומות משבלונות בצבע תכלת עליו ועוד... תהיה יצרתי ואל תפחד בהצלחה

edragon1

New member
והסאגה ממשיכה......

אז ככה קראתי תגובות נכנסתי לחדר ואז לא יודע מה קרה לי ......פשוט התחלתי לצבוע בגוונים של ירוק ועל זה צבע זהב כדי ליצור נחושת חלודה כזאת ויצא פשוט מ ז ע ז ע !!!! התמונה לפניכם........ אחה"צ קיבלתי אטרף והלכתי וקניתי צבע אדום-כתום עתיק כזה ושיניתי את הכל........ועכשיו זה יפה ....מחר אני ישים פה תמונה גם של זה.... אני רוצה להדגיש שסך הכל רציתי לתת לחדר מראה של חדר חם כזה -כמו חדר ג'אז עם פרקט....ודווקא הכתום העתיק משך אותי.......לא אוהב יותר מדי צבעוניות מתפרצת ושלל קומיקסים וכאלה למרות שזה רעיון מהמם וראיתי אותו באיזה פאב..........בכל מקרה אם יש לכם משהו להגיד.... אז בכיף.

edragon1

New member
וזה סוף הסיפור- מוגר מוגמר

הקורות +העמוד בכתום אדום עתיק +אותיות יפניות שהוספתי על העמוד בצבע התכלת של שאר החדר כדי ליצור ניגודים , מעל הדלת ובהמשך הקורה צבעתי בצורה לא מוגדרת כי לא רציתי שבלוניות , לשיפוטכם,

g73

New member
שמחה שקבלת את הצעתי

יצא מדליק האדום עם כיתוב יפני אחלה....

edragon1

New member
תשובה ושאלה...

למי שרשם בקשר לצבע של הקיר שהוא דומה לצבע של הקמפיין של ההתנתקות....אז הצבע במציאות יותר כהה ועמוק זה פשוט בגלל הפלאש במצלמה. ועוד שאלה.......האם לדעתכם צריך להוסיף משהו נוסף או להוסיף עוד אותיות על העמוד או שככה זה מספיק???? תודה מראש לכל מי שמגיב - אתם אחלה אנשים.

לולהההה

New member
אני חושבת

שתמונה יפה שמשתלבת תתאים נורא בדיוק על הקיר שתמונה הזאת(זה שקרוב לדלת) אם אתה ורצה להוסיף אותיות סיניות אז תוסיף בעמוד שיש אותיות רק למעלה ושים מאמצע האותיות השניות בעמוד הצמוד(זה שמופיע בתמונה)

edragon1

New member
סופי -שיפוץ הכניסה

בסוף החלטתי ללכת על מראה של פאזל או לבנים חסרות באופן לא סימטרי כל אחד איך שרואה את זה וגם בתוך הקורה עשיתי כך ויצא הרבה יותר יפה כך מהמראה המעוגל . תודה רבה לכולם על התגובות.

P u r p l e

New member
אדום אש

אם כבר צבעת והשקעת... אז למה לא לסיים יפה את הצביעה? כשצובעים בצבע כהה צריך להקפיד יותר מפריע שרואים צביעה לא אחידה, וגם לא עד הקצה (בפנלים) תצבע עוד שכבה ותקפיד על קווים ישרים חוצמזה...נראה מדליק החדר שלך! כל הכבוד

edragon1

New member
בפנלים לא צבעתי מדויק -יש סיבה

הולכים להיות מורכבים שם פנלים מעץ שיכסו כמה סנטימטרים טובים מהרצפה למעלה עד לקיר אז גם כך לא יראו את השתיים שלוש סנטימטרים האחרונים שקרובים לרצפה....... לגבי המשך של הצביעה ...רציתי לעצור בשלב זה כדי לא להקטין את החדר יותר מדי ,כי הכתום הזה קצת סוגר....סה"כ רציתי לתת מראה טיפה שונה לחדר ולשבור את התכלת .....

נומוש

New member
הייתי מוסיפה

כמה אוויזרים בסגנון ואף הולכת רחוק יותר לכיוון של מיטה , ריהוט משלים ואיבזור(שטיחים, מנורה וכד') בסגנון או לפחות בצבעים (אדום-לבן). כי למשל , הפמוט הגבוהה שעומד שם לא מתאים לסגנון ומקלקל את האפקט.

למעלה