בתגובה למכירת צ'יפים לזינגה פוקר בפייסבוק

moran202020

New member
בתגובה למכירת צ'יפים לזינגה פוקר בפייסבוק

ראיתי כמה אנשים שמפרסמים פה הודעות על מכירת צ'יפים לזינגה פוקר בפייסבוק, אני רוצה לומר שאני קניתי באתר ולא מאנשים שמציעים למכור ככה סתם וקיבלתי אחלה שירות, מהיר ואמין , הזינגה פוקר נהיה לאחרונה מקום חם לפחות כמו שאר חדרי הפוקר ששיחקתי בהם, הריגוש מגיע שם כשמשחקים עם מיליוני צ'פים, ולא עם כמה אלפים, היתרון ששם משחקים נגד אנשים ולא נגד תוכנות, הגיעה שמועה לאוזניי שברוב חדרי הפוקר של אתרי ההימורים המובילים כשאתה יושב לשחק אתה משחק מול תוכנות שיודעות לשחק באופן אוטומטי, אני גם די מאמינה שזה נכון לאור כמה סיפורים ששמעתי על ידיים שאנשים קיבלו והיו בטוחים שהם מנצחים וגמרו בהפסד בסוף, עוד סיפור יפה ששמעתי על סטטיסטיקאי של אחת מחברות ההימורים שמפעילות חדר פוקר גדול, ששם היה מהמר שהפסיד 15 אלף דולר בלילה והסטטיסטיקאי הציע לתת לאותו שחקן בונוס גדול כדי שישוב לשחק כי השחקן איים שיעזוב, לבסוף הוא קיבל בסביבות 5000 דולר בונוס!!! אבל עד למחרת כבר הפסיד 60 אלף דולר. בנימה אופטימית זו שיהיה לכולם הצלחה בשולחנות ולא חשוב איפה אתם משחקים!!!

shuval

New member
אפשר להרוויח כסף אמיתי בזינגה פוקר בפייסבוק?

talhorm

New member
תכלס? כן, זה מסחרה כל העסק הזה

אנשים קונים אחד מהשני חופשי... אבל גם בPLAY MONEY של פולטילט וסטארס זה רץ חזק אין לי מושג למה אבל זה ככה

darkAI

New member
../images/Emo6.gif

החברה הסכימה לפצות אותו כי הפסיד 15 אלף דולר? הגיוני ביותר. נשמע כאילו הבחור היה ממש high roller ולחברת הפוקר השתלם במיוחד להחזיק אותו שם. זה לא כאילו שיש שם קופות של חצי מליון דולר, כן? זה לא כאילו שיש שם שחקנים שהפסידו מליונים בשבוע, נכון? מישהו שהפסיד 15,000 דולר, עכשיו זה נשמע כמו קליינט רציני שצריך לעשות הכול כדי לשמור אותו במשחק, במיוחד בהתחשב בעובדה שזה לא הבית משחק מולו והוא לא מרוויח מההפסדים שלו. "אני גם די מאמינה שזה נכון לאור כמה סיפורים ששמעתי על ידיים שאנשים קיבלו והיו בטוחים שהם מנצחים וגמרו בהפסד בסוף" בניגוד לפייסבוק איפה שאף פעם לא קורה שמישהו נכנס עם AA ואיזה אידיוט שהשווה דחיפה של 50BB לפני הפלופ עם 96o מנצח עם איזה סטרייט, כי זה אף פעם לא קורה. אהא. טוב נו, גם ככה זה כולא פרסומת

למעלה