בתגובה לנושא ההסתדרות

gnsis

New member
בתגובה לנושא ההסתדרות

שלום לכולם קראתי את הודעתך ואני אומר לך חבל על הזמן.אני שומע חדשות לבקרים תלונות על ההסתדרות מכל מיני גורמים כולל בעיות שקרו לבני משפחתי אני נגשתי להסתדות לפני שנתיים בקשר להוצאה של אבא שלי לפנסיה מוקדמת בעל כורחו .הם לא עזרו לנו בכלל הם מתיחסים לאנשים בזילזול הם יודעים לדרוש את כספי חבר ההסתדרות אך ביום פקודה הם אינם עוזרים. אבא שלי שילם להסתדרות למעלה מ- 25 שנים ומה הוא קיבל מהם ? סתירת לחי. אחותי משלמת כבר מספר שנים דמי חבר להסתדרות .לאחרונה המעסיק גורם להם בעיות בעבודה :הורדת שעות \ איומים בפיטורים \שינוים בעבודה וכ"ו רצון לפטר עובדים.בקיצור הרעת תנאים .הם פנו להסתדרות . ההסתדרות הסכימה לקזז שעות מהעובדות ובתמורה המעסיק לא יפטר שני עובדות חדשות איזה מן הישג זה? .אחותי עובדת 8 שנים במקום ועכשיו מקזזים לה שעות ומרעים את תנאיה בעבודה. אחי אני הגעתי למסקנה ההסתדות דוגלת בשיטת הפרקליטות -עסקאות טיעון בו נתפשר ונסגור ענין. נו זה ארגון עובדים ? זה ארגון רציני ? אפילו יועץ של שירות יעוץ לאזרח פסל אותם. לי נראה וזאת המלצתי לכולם אם אתה יכול ליצג את עצמך באמצעות יעוץ לפני משפט עם אירגון התנדבותי חברתי אז לך על זה . אם אינך יכול ליצג את עצמך פנה לאירגון חברתי התנדבותי שיעשה זאת או שתיקח עו"ד פרטי .כל מקרה יש לשקול לגופו של ענין.

למעלה