המלצות שלי
אני מכינה (טוב בעלי אבל הכל נשאר במשפחה)-סלמון בתנור עם ברוקולי,כרובית תפו"א ובטטות: שוטפים את הסלמון ומשרים במיץ לימון. מאדים את הברוקולי והכרובית עד שמתרככים אבל לא יותר מידי. כנ"ל תפו"א ובטטות (לאדות ברוקולי עם הכרובית ותפו"א עם הבטטות אבל לא לשלב את כל הארב עביחד כי זמני האידוי שונים). לשטוף את הדגים ולהניח בתבנית חסינה לתנור-למרוח במעט שמן זית ולתבל עם מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומעט צ'ילי גרוס או פפריקה חריפה (לפי הטעם כמובן). את הירקות להכניס לשקית, להכניס שמן זית ותבלינים כמו לדגים ולערבב טוב טוב בשקית. לשפול הכל על הדגים ולאפות בתנור 180 מעלות כשעה.