בתוך הכל

רננהלי

New member
בתוך הכל

מנסה לתפקד. לקחת אחריות על מה שצריך. לדאוג למי שצריך. האחים הקטנים שלי. שאר המשפחה. להיות איפה שצריך להיות. מפוצלת בין אנשים בין אירועים שונים שקורים. ולוקחת אחריות. עושה מה שצריך. עושה את המקסימום שאני מצליחה. וזה לא ממלא כמובן את החלל. זה רק מנסה לתמוך. ואני שם. לגמרי שם. כולי שם. לא מתעצלת. לא מתפרקת. ובוכה. וקשה. אבל מתפקדת (ואני שחשבתי שאני לא מצליחה להתמודד עם כלום. שאני חלשה חלשה. מפורקת וחסרת כוחות או דעת. תורמת עכשו מה שאפשר. וזה לא מספיק. אבל יודעת שזה הרבה) וזה נראה כמו נצח ובסך הכל לא עבר הרבה זמן מאז שהוא נפטר. אפשר אפילו לספור את זה בשעות. ובתוך הכל לפעמים יש בי נקודה שמצייצת. שאומרת לי: ואחרי שהכל יעבור, את תחזרי בדיוק למקום הקודם שהיית בו. כולם יחזרו פחות או יותר למשבצות שלהם. וגם את. וגם אם עכשו תפקדת יופי. ועשית מה שצריך. עוד מעט הכל יחזור למקומו. ואת תחזרי לפינה שלך. הזאת. הבודדה. חסרת הכיוון. חסרת הנתיב. חסרת היכולת. העצובה. והסתמית. וזה רק צייץ בי. וזו רק נקודה. ושוב אני חוזרת לעשות מה שצריך. ומה שנכון עכשו. ושוב כולי שם. משתדלת כמה שיותר.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif ענקי ממני

את תראי שעם הזמן הכל יסתדר, ובטוחה שתחזיקי מעמד כי את נשמעת בחורה חזקה. מותר ורצוי לפרוץ בבכי לפעמים, להוציא מהלב.

../images/Emo24.gif

רננוש. אני יודעת שאלה ימים קשים. ואת מתמודדת עם הקושי והכאב, לא מתפרקת, אבל בוכה (וזה חשוב). אם אח"כ תחזרי למשבצת? לא יודעת. אין חזור לאחור, בעיני. עצם התפקוד שלך וההתמודדות שלך כאן - היא סימן גדול וחשוב בעיני, שאת לוקחת איתך מעכשיו והלאה.

yogi ili

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שאת מרגישה טוב. יופי שאת מתמודדת ועוזרת. לגבי הציוץ, אז מה, הוא קיים אל תתני לפחד להוביל אותך להיות מי שאת לא, תחזרי לנקודה אם בכלל ומשם תצמחי לאטך. נמצאת בנקודה דומה ואומרת את זה גם לעצמי.

רננהלי

New member
קשה

קשה קשה לא יכולה לספר הכל רק קשה נורא ואני צריכה ללכת.. בבקשה בבקשה שיהיה טוב שלא יהיה כל כך קשה רוצה לשכוח את האחר כך ומישהי בדיוק הזכירה לי אותו עכשו והפילה לי את המצב רוח, למרות שהכוונה שלה היתה טובה

one smile

New member
../images/Emo24.gif

לא קל ואת שם באמצע... מחזיקה לך אצבעות שיהיה טוב יותר, קל יותר ובאיזשהו מקום גם מאמינה שגם מה"אחר כך" הזה אפשר יהיה לטפס למעלה, תמיד מלמטה אפשר רק לעלות.

Cגלית

New member
רננה:)

אינני יודעת על מה מדובר, אבל הקושי בהתמודדות בולט. ללא ספק את אדם חזק, אבל, ובתור שכזו, נכון לך לשמור על איזון כוחותייך, להיות קשבת ליכולות שבך. אם את עושה מה שביכולתך ולא מעבר, הרי הדרך נכונה.. אבל אם את מרגישה שאין בך יכולת, יהייה נכון להקשיב גם לחלק הזה, הדרך הנכונה היא לשמור על הכוחות, לעשות הכל במינון מתאים ליכולות. לתת גם לעצמך להתמלא.. יש סיפור סיני על עץ גדול ו"חזק" לידו צמח גבעול קטן ועדין.. כל היום לעג העץ לגבעול על חולשתו, מכל משב קטן היה הגבעול מתנדנד ומתקפל ואילו העץ נשאר איתן... יום 1 הגיעה סערה, הכל רעש, הרוחות סערו.. כל כך חזק סערו עד שאפסו כוחות העץ ונשבר מולן... הגבעול... רק המשיך להתנדנד... זיכרי זאת.. ותפנקי את עצמך מידיי פעם

רננהלי

New member
תודה

על כל החיבוקים ותשומת הלב עדיין עסוקה נורא ומבולבלת מאוד וקשה ומה יהיה עכשו? עוד לא הזמן ללכת הלאה בינתיים עדיין מנסה ככל יכולתי לילה טוב

למעלה