בתוך קשר לא הדדי

שירי1986

New member
בתוך קשר לא הדדי

שלום לכם. אני גרושה +2. בת 34.
הכרתי לפני כחצי שנה גבר שגם הוא גרוש עם ילדים שחיזר וחיזר אחרי אבל בגלל שהייתי גרושה טרייה היה לי קשה להכנס לזה ולמרות שהרגשתי שהוא לא רציני לאט לאט פיתחתי רגש. הוא שלח מלא הודעות, התעניין, היה זמין לי כל הזמן להקשיב..הציע להפגש אצלו, ובאתי. בהתחלה נפגשנו
רק לדבר. ואז נפגשנו שוב ושוב ותמיד זה היה אצלו בדירה. לא הזמין אותי לדייט או משהו. שכבנו, הסקס עצמו ממש טוב . לאט לאט ככל שהזמן חלף הוא הלך והתקרא, פחות התעניין או היה לי זמין כמו בהתחלה לשמוע ולדבר.. אני מנסה לדבר איתו, לשלוח לו הודעות, והוא בקושי מגיב. יכולים לעבור כמה ימים בהם הוא עונה חצאי תשובות, אני מנסה ליזום התכתבויות וזוכה לתשובות קצרות וקרות. ואז פתאום אחרי כמה ימים הוא מציץ שוב , שולח כמה הודעות כשרוצה שאבוא שנשכב. טוען שהוא עסוק ולכן בקושי עונה להודעות.
כשמגיעה אליו, שוכבים, ורבע שעה אחרי הוא תמיד צריך להתארגן ולצאת. ככה כבר כמה חודשים בהם אחת לשבוע או שבוע וחצי נפגשים לשכב.
אני לא מבינה איך הגעתי למצב הזה שככה מתנהג אליי גבר, אני מאוהבת בו מעל הראש. קשה לי לצאת מזה, קשה לי כי החיבור הפיזי ממש טוב ויש לי רגש אליו. האם הוא משחק בי? למה הוא מתנהג אליי בצורה כזאת? אני ממש אשמח לחיזוקים ודעות

למה הוא מתנהג ככה? פשוט כי ככה בא לו והוא יכול.

השאלה היותר מעניינת היא למה את ממשיכה להיפגש עם גבר גורם לך להרגיש רע ולא מספק לך את הצרכים הרגשיים להם את מצפה בזוגיות.

נשמע נורא

לקיים קשר יזיזות 'לפי דרישה' בשלב הזה של החיים. סקס פעם בשבוע - עשרה ימים יש עוד מליון גברים שיכולים לתת לך. את היחס המזלזל, הקר, האדיש והמרוחק לעומת זאת, את יכולה כרגע לקבל בעיקר ממנו. חשבי למה את זקוקה ליחס הזה, כי בגלל זה את עדיין שם.

שירי1986

New member
אני לא זקוקה ליחס הזה

בהתחלה הוא התנהג אליי אחרת, ואז פיתחתי רגש כי הוא שיחק בי וברגשות שלי. הסיבה שאני מתקשה להתנתק זה כי פיתחתי אליו רגש עמוק

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה לא ברור?

יש גברים ציידים.
גבר צייד הוא גבר שמתעניין בעיקר בהשגת הטרף (עד הסקס).
ברגע שהטרף נלכד/נטרף הוא מאבד עניין, והטרף עצמו הופך לכאב ראש שצריך להיפטר ממנו לטובת הטרף הבא. ציידים אין להם כח להתעסק ברגשות.

ממליץ לך לשכוח מההתאהבות הזאת במהירות האפשרית.

אגב, יש סיכוי שהוא יעשה לך את זה קשה, כי כשצייד מזהה ש הטרף לא מת עדיין הוא שב לצוד אותו.

לא יודע איך לחזק אותך, אבל אני מאחל לך שתמצאי את החוזק בתוכך (ממילא כל החוזק נמצא שם, ולא בשום מקום אחר).

זה יהיה לא קל עבור אישה מאוהבת אך אם עוד לא ברור לך

ממה שנאמר עד כה, את חייבת לנתק מגע ולחסום אותו בכל הערוצים.
אם תתני לו הזדמנות לשכנע אותך שמעתה הדברים יהיו שונים, תיפלי שוב בפח כי לא תוכלי לעמוד בפיתויים שלו.

הוא לגמרי

משחק בך. למה הוא עושה את זה? יתכנו הרבה אפשרויות. החל מזה שהוא לא רוצה איתך שום דבר מחייב אלא רק סקס לפי דרישה וכלה ב'נקמה במין הנשי' אחרי גירושין לוחמניים מאישתו הקודמת.
כך או אחרת - זה כלל לא משנה. מה שמשנה שהוא לא על אותו ערוץ איתך. והוא לא רואה בך בת זוג עתיד, וזה פוגע בך. כמה זמן תישארי שם ככה, בחצי השפלה, תלוי רק בך.

יש לך שני ילדים שצריכים אותך. במקום להתאהב, קחי את עצמך

בידיים ותבלי את הערב עם הילדים שלך או תשקיעי בעצמך, תלמדי בערבים הפנויים שלך. תעשי משהו שיתרום לך ולילדים שלך במקום למשוך את הזמן ולהתעסק עם גבר כזה.

אייבורי

New member
כל אחד מקבל מה שמגיע לו

&nbsp
ואת מסוג הנשים שצריך להתנהג אליהן כמו לכלבה עלובה
ואז אתן הכי הכי הכי מאוהבות.
&nbsp
בתכלס, אין לך מושג מהי אהבה, הייתי מפסיק כל קשר עם גברים למשך שנתיים
והולך לטיפול פסיכולוגי שמטרתו
"מהי אהבה ואיך יודעים לאהוב"
&nbsp
בהצלחה

אייבורי

New member
חס ושלום

&nbsp
הקורס לאהוב את עצמך מקוטלג תחת מבוא לאגואיזם 1
אני בעד מודל
קודם תלמד לאהוב אנשים אחרים, לאהוב את עצמך יבוא כבר לבד.

נראה שאת יודעת מה את צריכה לעשות...

מה שנשאר לך זה רק עניין הביצוע... מה את מצפה שאנשים יגידו לך?
אני מניח שאת תשארי איתו עד שהוא יכיר מישהי אחרת ואז יתעלם ממך לחלוטין, או שאת תכירי גבר אחר.
כל עוד את מספקת את היצר המיני שלו, הוא תמיד יהיה שם.
&nbsp

הכי קל בעולם- דחוף דחוף למצוא מישהו חדש.

רק ריגוש והתלהבות חדשים יורידו אותך מהשרץ הזה.
כל עוד אין לך משהו אחר, את תמשיכי לחזור כל פעם על 4 לעוד.... וחבל. זה עושה לך כל כך רע....

ai21

New member
בלי שהבנת, הפכת ליזיזה שלו

כשיש לו חשק - הוא מתקשר,
וזה נוח לו יותר מאשר אוננות או טינדר.
אז זה לא יפסק אלא אם הוא ישיג בת-זוג קבועה,
יכול להיות שגם אז זה ימשך, והוא פשוט לא יספר לכן,
ויכול להיות שהוא אפילו חשב שזה מתאים לך בגלל דיבורים שלך שאת לא פנויה רגשית או משהו כזה.
&nbsp
&nbsp
אז אם זה לא מתאים לך (וזה נשמע ככה כי את טוענת ש"התאהבת") - תיפרדי ממנו,
כי אם הוא היה רוצה קשר רציני יותר - כבר היה לכם קשר כזה.
זה כנראה ממש לא מה שהוא מחפש.
ואם את מחפשת משהו יותר רציני, קשר יזיזים כזה ממש מחבל בכך.

שלום

מגע חומרי עם אדם צריך להיות מתוך אהבה ולא שינצל אותך בשבילו. נסו לעבוד יותר על הדיבור, על הדאגה והעזרה, על המלים היפות, על נושאי העניין המשותפים ועל המעשים המשותפים. אז הקשר יצליח יותר וגם תיהנו יותר מהקשר החומרי.
&nbsp

למעלה