בתוכנית 'שישי עם מיכל' בחרו מחליפה ללילה שתדגמן לFOR2 ! so say goodbye
ל לילךYZF4 New member 20/2/06 #1 בתוכנית ../images/Emo26.gif 'שישי עם מיכל' בחרו מחליפה ללילה שתדגמן לFOR2 ! so say goodbye
S Shani M i s h a e l New member 20/2/06 #2 ראיתי גם במקרה אני בדרך כלל לא רואה את זה, זה סתם היה לקצת זמן לפני שיצאתי לדייט סוער עם הדבר הזה שמכחיל איתי (נשמע רע !).. בכל מקרה, הנבחרת דווקא חמודה..הדבר היחידי שהפתיע אותי היה שכ"כ מהר עברה שנה.......
ראיתי גם במקרה אני בדרך כלל לא רואה את זה, זה סתם היה לקצת זמן לפני שיצאתי לדייט סוער עם הדבר הזה שמכחיל איתי (נשמע רע !).. בכל מקרה, הנבחרת דווקא חמודה..הדבר היחידי שהפתיע אותי היה שכ"כ מהר עברה שנה.......
A A t z a New member 20/2/06 #7 אני במקומם../images/Emo80.gif הייתי לוקחת את התמונות האחרות של לילה שהם לא שמו בקטלוג,הרי הם עשו לה מאות תמונות עם כל בגד ואפילו עם בגדים שלא שמו בקטלוג... הרי אפחד לא ישים לב,פשוט יגידו "ואוו היא גם יפה כמו הקודמת!"
אני במקומם../images/Emo80.gif הייתי לוקחת את התמונות האחרות של לילה שהם לא שמו בקטלוג,הרי הם עשו לה מאות תמונות עם כל בגד ואפילו עם בגדים שלא שמו בקטלוג... הרי אפחד לא ישים לב,פשוט יגידו "ואוו היא גם יפה כמו הקודמת!"