H
haxma
Guest
לצפייה בסרט המלא לחצו כאן!
בתולים לצפייה ישירה, בתולים להורדה, בתולים 2022 לצפייה ישירה או להורדה – הסרט המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסרט: בתולים הוא סרט קולנוע דרמה-קומית ישראלי, שיצא לאקרנים ב-17 בנובמבר 2022. בסרט משתתפים מאור לוי וחן אמסלם-זגורי כשלצידם משתתפים עמוס תמם, ליאנה עיון ועוד. את הסרט ביים וכתב מאור זגורי וזהו סרטו הקולנועי הראשון. הסרט היה מועמד לחמישה פרסי אופיר – הבמאי הטוב ביותר, השחקן הראשי הטוב ביותר, התסריט הטוב ביותר, העיצוב האומנותי הטוב ביותר, והצילום הטוב ביותר כשהצלם בועז יהונתן יעקב זכה בפרס האחרון. הסרט דומה בעלילתו למחזה שהצגה זגורי על חלקה חשופה על המטע שלו, השכן הזה הקים אוהלים, הקים מוזיקה, עית על אש והרבה מקום לריקודים. הוא שולח ללילה הקריר עוף חם ורוטי חמים עבור עשרות האנשים שמגיעים לחופשת סוף השבוע שלו בשבתות. הם רוקדים כל הלילה, נכנסים לארוחת הבוקר, מתעוררים לארוחת צהריים ויוצאים לבנגלור. אני מכיר את העציץ הזה. הלכתי לביתו בשליחות שכנה בימים הראשונים לאחר שקניתי את המטע שלי. בשער שלו, כשיצאתי, הבן שלו שאל אותי אם אני יכול להסיע לו טרמפ לבלופט, משם הוא תכנן לעלות על אוטובוס לבנגלור. נסחף לתוך מערבולת ארוטית של גילויי הגוף והנפש. במטרה להתעמת עם עברו ולהיפרד מנעוריו. במהלך הסרט מתגלה כי אחיו נהרג על ידו לפני שנים רבות אבל הוא מדבר איתו כתוצאה ממחלתו הסכיזופרנית.