בתולים מאוחרים

שמש 23

New member
בתולים מאוחרים

אני קצת חוששת לספר לחבר שאני עדיין בתולה , בגילי המופלג, 23, ופוחדת מתגובתו... אני לפעמים חושבת שאני עדיין לא אספר לו (חודש ושבועיים ביחד), למרות שפעם אחרונה שהיינו ביחד אז הוא הוציא קונדום ואמרתי לו אני לא רוצה שנשכב, אז הוא אמר באמת? אמרתי לו כן, ואז המשכנו בדברים אחרים ... באיזה גישה, דרך כדי לספר לו על זה, מתי, באיזה מצב? שכאנחנו באנטימיות? חשבתי לשאול אותו מתי הייתה הפעם הראשונה שלו ולומר לו שלי עדיין לי הייה, מה אתם אומרים?

אלמרה

New member
אין לך מה להתבייש שמשית מתוקה....

גם אני הייתי בתול עד גיל די מאוחר... במקומך לא הייתי מתחבט בשאלה, הייתי עושה לו הפתעה... וגם עיזבי את השאלה הלא רלבנטית מתי הוא נגאל מבתוליו, עוד תותפעי שאולי הוא גם בתול ואז בכללל.....

ד נ י ת3

New member
פשוט - להגיד.

לא להתביש. לא לפחד. תגידי. יש דברים שהרבה יותר קשה לספר. יאללה.. ותספרי איך היתה הפעם הראשונה, אוקי? (כבר שכחתי...
)

אלמרה

New member
../images/Emo3.gif כן.. ספרי ספרי...

איך מן הפרח בא הפרי... ובכלל, לא שווה כלום אם לא מספרי לחבר'ה...
עיצה רומנטית: זה יום שרוצים להיזכר בו לכן, מצאי את הזמן להכין אווירה נעימה, מוסיקה מרגיעה, פרחים וריחות נעימים, תאורה שקטה ו... צלמי את זה בוידיו... לאלבום המשפחתי... את יודעת... סתם! לא סתאאאאאאאאאאאם!! את לא צריכה מוסיקה מרגיעה בכלל... זו חוויה נעימה אחרי הכל.

shaniza

New member
אין לך מה להתבייש או לפחד

כדאי לך לספר לו את זה כי הוא עוד יכול לחשוב שאת לא נמשכת אליו מספיק ולא רוצה אותו. אני מבינה היטב את הרתיעה שלך מלספר לו אבל אולי התגובה שלו תפתיע אותך לטובה..? כשתגיעי לרגע מתאים (ולא ברגע אינטימי בו הוא כבר שולף את הקונדום), פשוט תגידי לו שאין לך הרבה ניסיון...

magenta73

New member
אין לך מה לחשוש...

תתפלאי, הוא גם יכול ממש לאהוב את זה... מתי? באינטימיות, כן, שלא יווצר מצב שאולי הוא יחשוב שאת לא רוצה, פריג'ידית, קרה ושאר מלפפונים שהם אוהבים לבכות עליהם...

asian girl

New member
יש משהו מעניין במה שסיפרת:

כשהוא הוציא קונדום, את לא שאלת מה זה.. :)

Vdrums

New member
הדבר הכי חשוב במערכת יחסים

זו התקשורת. לדבר על הכל, הקשר נמדד שמדברים על מה שקשה ויש תקופה לא קלה ולא שהכל ורוד.

נימשון

New member
זוגיות טובה בריאה

היא כזו בה את יכולה להגיד הכל ויש לך אוזן קשבת בצד השני ולא אוזן שיפוטית ובטח שלא אחד כזו ממנה את צריכה לפחד. נראה מהודעתך כי הפחד טמון בך ולגמרי לא ברור אם יש לך איזה בסיס למחשבות האלה שלך מלבד הפחד האישי שלך שהוא מובן לחלוטין אבל לגמרי לא מוצדק. לגיטימי בהחלט להיות בתולה בגיל ואם את עדיין לא מרגישה מספיק מוכנה לשכב עם הבחור אז תפקידו במערכת הזוגית הזאת הוא לתת לך את הזמן שלך ואת ההרגשה שאת בטוחה עד שתסכימי ותרצי לעשות את הצעד הזה. לדעתי את ממש לא צריכה לעשות מזה עניין גדול אלא לספר לו על זה כבדרך אגב ולא נראה לי שהוא יגיב בצורה חמורה וגם אם כן אז כנראה עדיף לדעת את זה עכשיו מאשר מאוחר מידי. בכל מקרה יקירתי וזה הדבר הכי הכי חשוב במערכת הזוגית הזאת ובאופן כללי בקשרים (וגם באופן כללי בכלל) לעולם אל תעשי משהו שאת לא שלמה איתו ולא מרגישה איתו נוח ב100%
.

mika tal

New member
מתוקה

אין לך ממה לחשוש. ראשית, גיל 23 זה לא גיל כזה מאוחר. שנית, זה ממש לא עניין של גיל,אלא של ההרגשה האישית שלך. אתם נמצאים כבר בקשר רציני, שתפי אותו, דברי איתו. תקשורת וכנות זה כל האישיו במערכת היחסים. את צריכה לחשוב על איך להרגיש נוח עם עצמך, ולא "מה הוא יחשוב".. לגיטימי שאת חוששת, אבל תהיי את..

למעלה