בתולים !!!???!!!

סוקי

New member
בתולים !!!???!!!

נושא דיי מורכב וחשוב לפחות ככה אני חושבת ואותי הוא גם דיי מבלבל אז חשבתי שתייעצו לי וזה יעזור לי מאוד.אני מקווה לפחות. אז ככה- אני בתולה ,בת 16.5 בקשר עם בחור מאווד נחמד,מתוק,יפה,מתחשב וכל מה שרק אפשר לרצות.הקשר בניינו מחייב בצורה כלשהיא(כלומר הוא לא ילך עם מישהי אחרת וההפך) אבל,הוא לא רישמי והכלל לא יודע עליו בכלל למרות שזה לא בסתר.הקשר דיי רציני ועמוק גם מהסיבה שהיינו עד לא ממש מזמן, (משהו כמו 3 חודשים אולי) ידידים טובים מאוד(לי היה מישהו ולהפך)נפגשים,מדברים על הכל ואפילו סתם רואים סרט. נגיע לעיקר:הכל מצוין בנינו רק שהוא לא בתול וטוען שיש לו צרכים מסוימים והוא רוצה שנשכב,לא בזמן הממש קרוב אבל גם לא בעוד שנה או משהו באזור זה לא שזה תנאי למשהו וזאת לא מין מטרה בשבילו אבל בכל זאת הוא טוען שיש בניינו קירבה כזאת מיוחדתושזה רק יקרב בנינו עוד יותר וכמובן שגם ימסד את הקשר סופי! למרות שגם בלי "זה" הוא יתמסד בזמן הקרוב. מה אתם חושבים על זה ? מה כדאי? דרך אגב:לפניו הייתי עם מישהו חצי שנה ובכלל לא רציתי את זה בשום אופן ולא הרגשתי מוכנה .עכשיו ההרגשה השתנתה לגמרי אבל עדיין יש חשש או פחד , אני לא בדיוק מבינה !! תגיבו בבקשה ותירשמו גם בכלליות :סקס-עם מי?, אחרי כמה זמן? אם זה בכלל חשוב הזמן הזה? באיזה גיל? ולבתולות-איך אפשר לדעת אם זה הזמן או הרגע ושלא נצטער ??? מקווה שלא עייפת או שעממתי אתכם ושתגיבו בקרוב תודה:סוקי.

סוקי

New member
תגיבו לי שתתעוררו !! ../images/Emo59.gif ../images/Emo101.gif

|אני מיואשת מאוד ! !

פומיקית

New member
סוקי

סוקי, את הפעם הראשונה את צריכה לעשות עם מישהו שאת אוהב, ומישהו שאוהב אותך בחזרה כי זה ממש חשוב! אחרי כמה זמן את יכולה לשכב איתו זו כבר שאלה אחרת כי זה לא תלוי בזמן שאתה נמצאת עם הבנדאם, מפני שאת יכולה להיות עם מישהו שנה ולא להיות קשורה אליו וככה גם לא לרצות לשכב איתו... ואת יכולה להיות עם בנאדם 2 חודשים ולהיות קשורה אליו מאוד לרצות לשכב איתו! עצה לי אלייך - תעשי את זה רק בגלל שאתה רוצה! אם אתה קשורה לאותו בנאדם ואוהבת אותו אז לכי על זה... דנה נ-ב- אני אישית לא הייתי שוכבת עם אותו בחור שסיפרת עליו, בגלל ההתנהגות שלו, אבל כל אחד ודעתו
בהצלחה

המרחפת

New member
לסוקי

את צודקת, זה באמת נושא מעניין. אני חושבת שהקשר צריך להתמסד באופן רשמי וסופי הרבה לפני שאת מחליטה לשכב איתו בפעם הראשונה, ולא שיחסי המין ימסדו את הקשר. אין זמן קבוע למתי לשכב עם מישהו, כמו שהסבירה פומיקית. זה לפי הרגשה, והרגשות זה דבר סובייקטיבי שלא ניתן לחזות. עובדה שעם הקודם ידעת שזה לא זה, ואת פשוט צריכה להקדיש לזה עוד מחשבה. ההמלצה שלי היא שבינתיים תלכי לגיניקולוג או למרפאה ציבורית, לשיחה. אפילו אם הקשבת בכל שיעורי חינוך המני ואפילו אם את מרגישה שאת כבר יודעת. לכי, ייתנו לי אמצעי הגנה, יסבירו לך, אולי תגלי פרספקטיבה חדשה. זו חלק מהאחריות של להתכונן ליחסי מין. אולי אחרי השיחה יהיה לך יותר ברור האם זה הזמן. ובאשר לבחור הנכון- נסי לשבת ולדמיין תרחיש רע- אתם נפרדים, ולצערכם לא בצורה הכי יפה. האם עדיין תשמחי ששכבת איתו כי הוא היה בן אדם מיוחד, וזה היה במקום, או שתתחרטי כי תגלי שפשוט היית מוקסמת באותו רגע וכעת הוא לא שומר על כבודך (הוצאות דיבה ורעות כאלו, חס וחלילה)? זה הצעד הראשון. אני שמחה להבין שיחסי המין הם לא תנאי להתקדמות ואין לחץ. אל תתני גם לנימוק של "צרכים" להיות גורם לחץ- צרכים כאלו אפשר למלא גם לבד, כאשר בן הזוג לא מעוניין. בכל מקרה- קודם לחכות שהקשר יתמסד סופית. הרבה הצלחה, ותהיו מאושרים. המרחפת.

סוקי

New member
מרחפת

תודה רבה לך קודם כל אני מסכימה איתך במה שרשמת ואהבתי את הקטע שכתבת על הבחור המתאים ועל רעיון המרפאה וההכנה. תודה לך. סוקי

פומיקית

New member
ללכת לגניקולוג?!

ללכת לגניקולוג בשביל הכנה?! ללמה את חושבת שהוא בדיוק יסביר לך את כל הבולשיט של תורת יחסי המין? אני לא חושבת שהיא צריכה ללכת לרופא בשביל שהוא יגיד לה שהחבר שלה ידחוף לה את המקל קסמים שלו ושלא לשכוח לשים בלון שקוף...

המרחפת

New member
גניקולוגים לא כל כך מטומטמים

היא בת 16, לא 8. אני לא מצפה לקטע שהוא יסביר איך מתקיימים יחסי מין (מקל קסמים?! פעם ראשונה שאני שומעת מישהו קורא כך לפין), אלא הסברים מכיוון קצת פחות מוכר. הוא יציג לפניה את אמצעי המניעה, היתרונות מבחינה רפואית ומה הכי מתאים לה (גלולות, כידוע מצריכות התאמה), ובאמת, על מה צריך להקפיד. אין רע בביקור אצל גיניקולוג. מדוע את רואה את זה כבושה?

אל תעשי את זה!

אתם כולה מכירים שלושה חודשים! מאיפה לך שהוא לא יזרוק אותך אחריי? אם יש לו צרכים שיביא ביד! בנים זה התירוץ הכי מפגר שאי פעם שמעתי מכם: "אני יודע שאת שומרת את עצמך, אבל לי יש צרכים!" חמודים גם לנו יש צרכים, ואנחנו לא מנדנדות לכם כל הזמן שאנחנו רוצות לשכב אתכם, וגם אם כן, אתם אף לא הייתם מסרבים! בקיצור מותק, עדיף שתצאו קצת מאשר שתקפצו ישר למיטה ללא חיוב מקדם! זה פשוט לא נכון!!!

סוקי

New member
טעות !!!

תודה על התגובה ואנחנו ידידים ומכירים 5.5 שנים !!!

סוקי חמודה, לי יש בדיוק אותה בעיה

רק שאני פשוט מת על חברה שלי והיא יותר חשובה לי מהחיים שלי . . . אנחנו חברים כבר שנה ו-4 חודשים ואני לא דורש ממנה כלום עדיין (!!!). אמרתי לה שעד גיל 16 היא נחשבת בעיניי כתור ילדה קטנה ולכן אני לא מצפה ממנה כלום ואני בכלל לא חושב ודורש ממנה כלום אבל (כמו תמיד יש אבל) אני מוכן לחכות עוד שנה, אמרתי לה שעוד שנה אני לא אפרד ממנה (חס וחלילה) אבל הנושא יתחיל להפריע לי ואני אתחיל לקבל מחשבות שניות וכו´. היא יודעת שאני לא לוחץ עליה ואני בחיים שלי לא לחצתי עליה ולא אלחץ עליה לעשות משהו שהיא לא רצתה. עכשיו באה השאלה שלי: ברור שאנחנו מתחרמנים (מתמזמזים) והיא אוהבת את זה מאוד, והיא יודעת שאני אוהב אותה יותר מכל דבר בעולם ושאני בחיים לא אפרד ממנה ולא אפגע בה ואנחנו חברים כבר שנה ו-4 חודשים אז מה הבעיה ??????? מקווה שתוכלי לענות לי על התופעה הזו סוקי . . . DJ made in israel

סוקי

New member
תראה.....

לא הייתי קוראת לזה תופעה אבל בכל זאת אתה צריך להבין שזה צעד דיי חשוב בשביל רוב הבחורות וזה לא משהו פשוט לבתולות. במצב שלך זה אולי כבר מייאש אבל אני גאה בך וזה באמת מוכיח את האהבה שלך אז תמשיך כך בסוף זה ישתלם !!! אני מקווה תודה :סוקי

לך סוקי.....

חמודה.... הפעם הראשונה,היא פעם שתיזכר לתמיד.. תחשבי אם את חושבת שהוא האדם המתאים, אם הוא אוהב אותך, אם את אוהבת אותו,, יחסי מין בזוגיות הם עוד סוג של קירבה... אבל אם אין אהבה זה לא מקשר.... אין גיל בשביל זה,זה מתי שאת תרגישי שאת מוכנה לזה. ןבלי שום השפעה משום בחור... אני חושבת שעוד במיוחד זה הפעם הראשונה,צריך תקופה של הכרות עם האדם,מישהו שהוא חבר שלך. שיש בינכם אהבה,, לא עם ידיד... אל תמהרי מתוקה.... תיקחי את הזמן שלך.... חוקרת

סוקי

New member
תבינו

תודה לך ותבינו הוא לא סתם ידיד והאמת שהוא גם לא ממש ידיד הוא יותר חבר פשוט זה לא רישמי בניינו . אני חושבת ומרגישה מוכנה ושאני רוצה שהוא יהיה ה 1 והמיוחד כי יש לי איתו משהו שלא היה לי עם אף אחד,ומצד שני למרות הקירבה והכל עדיין אף פעם אי אפשר לדעת ויש חששות כמו שזה יהפוך למשהו פיזי שבעצם עד עכשיו היה רגשי מאוד מאוד או פחד הפרידה וכאלה. למרות שכל זה לא נראה אפשרי ובלב אני יודעת שזה סתם פחדים. ובקיצור :אני מיואשת........ תודה :סוקי

על כמה מתערבים?

תראי :) זה הזמן שלך להינות (אני חושבת שזה גיל מוקדם מידי אבל אל תחשבי כמוני) אם את מוכנה תעשי את זה- אבל רק רק רק רק רק רק רק רק אם את מוכנה. אחר כך תחשבי מה יכול לקרות לך (היריון, מחלות....שטויות ) אני מציעה שתלכי לגניקולוג- זה מאוד חשוב ! ! ! ואני מתערבת איתך שאם תעשי את זה או שלא תעשי את זה את לא תתחרתי (אלא אם כן לא הלכת לניקולוג אם את מבינה אותי ) ומיד אחרי חצי שנה הכל עובר, וגם ה"חבר" יעבור. תעשי מה שאת מרגישה תזהרי ותהנה :) אוהבת את כולם מיכל:)

סוקי

New member
מיכלי ! ../images/Emo5.gif

קודם תודה עכשיו- תדעי שבלבלת אותי מאוד מצד אחד עודדת אותי מצד שני "הפחדת" אותי מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא יכולה לחשוב על מצב שהוא לא יהיה לידי (גם בלי שנשכב ) וזה דיי הדדי בנינו . יש בנינו ידידות של 5.5 שנים בערך שכמעט רוב הזמן היינו בקשר אפלטוני מאוד עמוק אפילו בזמן שהיינו בקשרים עם אחרים והצדדים ידעו מזה ולמי שזה הפריע הוא פשוט התחפף ופשוט לא נתנו לאף אחד להרוס או להפריד בנינו.ב 3,4 חודשים אחרונים החל הקשר הממשי בנינו ומאז אנחנו בכלל קרובים יותר ואין כמעט מצב שבו אנחנו מעלים אפילו מחשבה על להיות בניפרד או לנתק קשר. מבינה? ועוד שאני כותבת את זה אני מנסה להבין את זה בעצמי ואז אני לא מבינה בכלל שאם זה ככה אז ממה אני נרתעת ? ואין לי תשובה. סוקי

למעלה