בתול בן 25

xoxo13

New member
בתול בן 25

אני לא ממש נמשך בפומבי לנשים או לגברים ואף פעם לא היה לי הדחף החזק שיש לאנשים אחרים לסקס. אני תוהה האם אני אסקסואל או שאני קצת ביישן במובן הזה,למרות שאני מתעניין בסרטי סקס בהשתתפות נשים ואני מאונן מדי פעם.גם היו לי כמה חברות במשך חיי. האם כדי שאראה מטפל?או שאני סתם הוזה שיש לי בעיה?

HH husa

New member
אתה לא אסקסואל

מה זה נמשך בפומבי ? בישנות היא תכונה טובה. מטפל עבור מה ?

xoxo13

New member
בפומבי זה..

אם אני רואה גבר או אישה סקסית כמו גברים אחרים אני לא חושב מחשבות מיניות,כלומר,לא נמשך באופן מיני. גברים אחרים חושבים איך להכניס אישה למיטה..אין לי את הדחף הזה.אם בחורה עוברת ואני לא מסתכל לה על התחת,אז חברים כבר שאלו אותי אם אני הומו או משהו.גם אני תהיתי בעניין,אבל אני לא נמשך לגברים בצד שני.

HH husa

New member
הבנתי. אז

מה הכונה "מתעניין בסרטי סקס בהשתתפות נשים" ? מה ההבדל בין אישה ברחוב וכו ובין אישה בסרט ?

queen helen

New member
דוקא נשמע שאתה כן אסקסואל.

האם אתה רוצה לראות מטפל? האם אתה מרגיש שיש לך בעיה?אתה שלם עם עצמך? אם התשובה לשאלה השניה חיובית, שווה לנסות לראות מטפל. אם אתה שלם עם זה, אז הצטרף אלינו כאחד מן המניין. ולכל החדשים, אני יוצאת בקריאה נרגשת - תפסיקו לקבוע לאנשים אם הם אמיניים או לא. ההגדרה היחידה של א-סקסואל היא אדם שאינו נמשך באופן מיני לאחרים. כל מי שרואה סרטים, מאונן, מפנטז או רוצה בן/בת זוג לא אומר כלום לגבי המיניות שלו, או אי קיומה. סתם, לתשומת ליבכם.

xoxo13

New member
לא לא וכן

אני לא מרגיש שיש לי בעיה כי אני שלם עם עצמי והסקס או האי הסקס לא מעסיק אותי יותר מדי ואני חי חיים מלאים.אבל אני כן חושב שאני צריך לדבר עם מישהו מאחר וחוסר המשיכה שלי למין קצת מוזרה.לא חייב להיות מטפל,פשוט אני מרגיש כל כך בודד בעניין.לחברים או להורים אני לא יכול לפנות מאחר שגם בעצמי לא חשבתי שיש משהו שנקרא אסקסואיליות,מפחד שיסתכלו עליי כעל עב"ם.מהמעט שקראתי אני מבין שאפילו הקהילה המדעית לא הגיעה להסכמה בהגדרת האסקסואליות כמצב מיני שלישי. אפילו שכבר הגעתי להתנשק עם החברה שלי,לא הרגשתי כלום,פשוט כלום.כבר אז התחלתי לחשוב שמשהו מוזר קורה. אני רק רוצה שיגידו לי שאני מה שאני חושב שאני ואני נורמלי..

HH husa

New member
אתה נשמע נורמלי

מה ההתענינות בסקטי סקס עם נשים , סתם כי אתה רחוק מזה ?

p019

New member
אתה בסדר גמור

אם אתה א-מיני או לא, בשני המקרים אתה בסדר גמור. אין שום דבר רע בללכת למטפל, אם אתה מרגיש מבולבל זה אפילו מומלץ, לא בגלל מה שהוא יגיד, יותר בגלל מה שאתה תגיד. להוצא הכל החוצה. לפחות אצלי זה עבד. בכל מקרה, מהפרטים המעטים שמסרת, נשמע שאתה אסקסואל. אבל בסופו של דבר רק אתה יכול לענות על השאלה הזו. אתה מוזמן להמשיך לספר ולקרוא סיפורים של אחרים בפורום. זה יחול לעזור. ברוך הבא

hineta

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אם אתה נמשך רק לנשים בסרטים ולא לנשים שאתה יכול להכיר ולהתקרב אליהן (נמשך רק מרחוק) יכול להיות שזה פחד מאינטימיות (או פחד מדחיה/נטישה, נשים בסרט לא יכולות לדחות ולנטוש). כדאי לשלול את האפשרויות האחרות כדי לבדוק אם אתה אסקסואל. בכל מקרה, מה שלא תהיה הסיבה - זה לא אומר שאתה לא בסדר או לא נורמלי (זה לא נורמלי להיות "רגיל" לגמרי..), אם אנשים אחרים כמו המשפחה סובלים מזה שסקס לא מעסיק אותך, זה לא אומר שיש לך בעיה (זה אומר אולי שלהם יש בעיה, שהם לא מפנימים שאתה בן אדם נפרד עם אורח חיים נפרד, זה כבר עניין שהם צריכים לפתור עם עצמם). זאת בעיה שלך רק אם אתה סובל מזה...

Julia307

New member
היי

רציתי לומר לך כמה מילים ושלחתי לך מסר דרך המסרים. מקווה שהתקבל

Berethor

New member
שתהיה בן 40 נעשה עליך סרט

לדעתי אתה כן א מיני. כי אנך צריך סקס, ואין לך דחף חזק לכך. לא נראה לי שאתה צריך מטפל, אלא אם כן זה מפריע לך, ואין לך שום בעיה להפך אתה חוסך לעצמך צרות.

למעלה