בתום מסע לא קל, זימרת-אל הגיעה לעולם...
אז הנה מצאתי רגע לשתף אתכן, ביום שישי 24/6 7:30 בבוקר יצאה לעולם סוף סוף התינוקת שלי שחיכיתי לה כל כך.
אחרי שנתיים מבאסות, הריון חוץ רחמי ועוד אובדן שובר לב בשבוע 12
התמלא עכשיו החלל הכואב הזה באושר גדול, חי אמיתי ויפה כל כך.
לא יודעת איך להכיל את המתנה הזו. את השיר הזה ואת התודה לאל.
סיפור הלידה בקצרה: בחרתי ללדת במרכז הטבעי בעין כרם. הפעם רציתי להרגיש את הלידה להשלים את המסע המתיש הזה בחוויה חזקה וסוערת. וכמו פיצוי על ההריון הקשה והחרדתי שעברתי, הלידה הייתה מדהימה, קצרה וטבעית. שלוש שעות של צירים סדירים מאד אבל נסבלים ועוד 3 שעות של צירים צפופים ועוצמתיים שהעברתי בצרחות אקסטרים בג'קוזי
, בליווי המטפלת שהייתה אותי כל ההריון. (היא מטפלת בתנועה וגם בפלדנקרייז יוגה וכו) בצירי לחץ עברתי לכסא לידה ותוך כמה דקות החליקה מולי התינוקת המדהימה שלי.
מאותו רגע הכל נעלם, הכאב המטורף, הלחץ החרדה הדאגות.... סתם עוד אמא ותינוקת אחת יפה ורגועה מאד שוכבת עלי ובוהה בי בעיניים זעירות
ואין לה מושג מה אמא שלה עברה בשביל להביא אותה לעולם.
אז הנה מצאתי רגע לשתף אתכן, ביום שישי 24/6 7:30 בבוקר יצאה לעולם סוף סוף התינוקת שלי שחיכיתי לה כל כך.
אחרי שנתיים מבאסות, הריון חוץ רחמי ועוד אובדן שובר לב בשבוע 12
התמלא עכשיו החלל הכואב הזה באושר גדול, חי אמיתי ויפה כל כך.
לא יודעת איך להכיל את המתנה הזו. את השיר הזה ואת התודה לאל.
סיפור הלידה בקצרה: בחרתי ללדת במרכז הטבעי בעין כרם. הפעם רציתי להרגיש את הלידה להשלים את המסע המתיש הזה בחוויה חזקה וסוערת. וכמו פיצוי על ההריון הקשה והחרדתי שעברתי, הלידה הייתה מדהימה, קצרה וטבעית. שלוש שעות של צירים סדירים מאד אבל נסבלים ועוד 3 שעות של צירים צפופים ועוצמתיים שהעברתי בצרחות אקסטרים בג'קוזי
![](http://timg.co.il/f/Emo944.gif)
מאותו רגע הכל נעלם, הכאב המטורף, הלחץ החרדה הדאגות.... סתם עוד אמא ותינוקת אחת יפה ורגועה מאד שוכבת עלי ובוהה בי בעיניים זעירות
ואין לה מושג מה אמא שלה עברה בשביל להביא אותה לעולם.