בתום ספירת קולות הימאים והחיילים

../images/Emo41.gifהזמנה חגיגית לתושבים ../images/Emo41.gif

מין זמן שלא נפגשנו נכון? אז הנה לכם ההזדמנות ...... בשבת הבאה עלינו לטובה 12.6 , נתארח בחוות "תבלין בגן" לתבלינים וצמחי מרפא אורגנים של חברתנו נאוה כהנא , המשלבת מקום מיוחד של חוויה רב- חושית ויחד עם זאת, מכירת צמחי מרפא אורגנים ומוצרים נילווים לשימוש אישי ולמתנות. החווה נמצאת במושב קטן וקסום ,גן השומרון, שבצומת כרכור ובשכנות לקיבוץ עין-שמר על נאוה, שהיא תזונאית בהכשרתה תוכלו לקרוא בקישור המצורף נתאסף לארוחת בוקר משותפת בשעה 10.00 , נאווה הבטיחה לחם טרי מהסאג' שבחצר בצרוף חליטות ועוגיות טבע , ולאחריה נאוה תספר על תפיסת עולמה דרך עבודתה והדרכים לריפוי באמצעות הצמחים ותקיים במקום סיור מודרך . אנא, המתכוונים להשתתף בבוקר הכייף ובמפגש, ישרשרו מספר משתתפים מדוייק עלות למשתתף 20 ש"ח. תודה לנאוה מקווה לראות את כולכם

w o m a n 10

New member
הים נסגר? ../images/Emo2.gif

או שאתם סגורים? או שהשבת סגורה? חחח לא משנה העיקר שדלתכם פתוחה
אני יודעת על הקשר האמיץ שלכם עם הים יד לוחצת יד ברטיבות מלוחה-מתוקה
תהנו. אעוף לי לפני שאהפוך למשוררת
נדבר ב
געגעתי

תמיד בהתרגשות...

לקראת מפגש,והאמינו לי, שלא חשוב עם מי. כעת,ההתרגשות רבה יותר,כי אני עומדת להכיר "משפחה מורחבת",שנהנית ביחד. באמת,תודות לך,גברת שוקולדה,שעשית לטובת בקר השבת הבא, ואני,כבר מריחה, שמאד נהנה ביחד ואני יכולה רק להוסיף ולאמר, שמשפחות אוהבות ל"התנחל" אצלנו. ועכשיו להרגיע,גם כשמזג האויר מאיים להכריע,אל חשש,אנחנו פותחים,מראש, מחצלות,כריות ושולחנות במטע / בין עצי הפקאן והרוח נושבת קרירה,כמילות השיר... והכי חשוב,להודיע מראש,כמה יבואו בהמונים,שהרי אני לשה ולשה ולשה...להת',נאוה.

אל תעבדי קשה...../images/Emo178.gif

אנחנו מגיעים עם בופה ארוחת הבוקר ......
מספר מדוייק של משתתפים אמסור לך ביום שישי

בתום ספירת קולות הימאים והחיילים ../images/Emo178.gif

ובתום קריאת כל המסרים ושמיעת ההודעות במשיבון מסתמן שיגיעו כ 17- 15 איש ואישה. נפגש במשתלת תבלין בגן בגן השומרון בשבת הקרובה ב - 10.00 הכנסו לקישור האתר יש בו הוראות הגעה. אתם מוזמנים כבר להדליק התנורים להכין את הקישים והעוגות ולהתכונן לקובנה של שולה לכולכם חודש טוב סעו בזהירות

פרסתי כבר השטיח האדום...באמת

שיש, ומחר בבקר אתחיל להריח / להסריח אפיה במתחם המדורות.כמובטח. גם כשמזג האויר חסר אויר ,אצלנו גן עדן, וכבר כעת,כנפי -מאווררי הפקאן מנעימים במשובם כשבשבת רוח... עוד פייטנית בשכונה. וכדי לקצר בהסברי התנועה : מגיעים לצומת כרכור,מכל כביש.פונים לפניה המובילה לקיבוץ עין שמר.בכיכר היחידה,כ-200 מטר מהצומת,פונים שמאלה.זו הכניסה הראשית למושב. במושב פונים לאחר כ-200 מטר ימינה ושמאלה וימינה למשק. השלט הוא "תבלין בגן".צהוב. ו אנא,היכנסו עם הרכבים עד לכניסה לחווה.אין כל סיבה לחנות על הכביש...פשוט. להת' , נאוה - 052-3719196

תודה מכל ה../images/Emo23.gif

לנאוה המקסימה והאנרגטית על הארוח בגן התבלין על הידע הרב שחלקת איתנו באהבה והתלהבות על הכנסת האורחים הלבבית עם החליטות לחם הכוסמין והעוגיות , ממושקה תביאי כאן המרשמים זה היה טעיםםםםםםם
ולכל המשתתפים הרבים על בוקר של כייף שהעברנו יחדיו מפגש נעים עם הבופה המדהים והטעים כתמיד
למייבי שלקחה את העדר לחזות בתערוכה המקסימה , ולחנות המציאות, ואני מקווה שתעלה לכאן את התמונות בקרוב. שבוע טוב וקסום לכולכם באהבה שוקו , שהתמכרה קשות לחליטות התה , ומאז שעות הצהריים צמודה לסטיוויה עם הלואיזה

אין כמותך במארגנים ובעיקר...

אין כמותך בנשים. כמה חברות,על כל המשתמע מזה,הייתה אצלי בחווה. כל , כל , כל הקרדיט לך ! כל פיסת שוקו בגופך ונשמתך אומר שמחה,שאומרת הכל. המפגשים הללו,שאת "מרימה" הראה כמה שיקוקים יש לחברים להיות ביחד. את סיפקת לככככככולם את הצורך. מקסימה שכמותך. אני, כ"כ רוצה להביע תודתי לך,על מי שאת לחברים,שמילים לא יספיקו, ואני יודעת ,מה זה להלהיב חברים ולהניע... עם זאת,אשמח לקבל מייל של כל ה"מלכים",ה"נביאים",עוזר האלוהים, ה"אמהות" וכל ה"חיים" הרבים, וכמובן,כל יתר השמות הקלילים,כאורית,לילי ,וז'קי גם,ועוד,וכל זאת ,בכדי להיות קשובה למשוב,לעצה תזונתית,לכל חפץ, ולהזמנה לסדנא / פגישה מהנה אחרת. תני דעתך ואשמח לממשה,בהרבה ( ) ( ) ( ), ה"תבלינית" שבגן.

למעלה