בתור אוהד שרון,מדהים אותי דבר אחד..

TAL UMATAR

New member
בתור אוהד שרון,מדהים אותי דבר אחד..

איך אתם מסבירים את האבסורד הנורא,שמכל המפלגות שיש,רק מפלגת קדימה יש לה זמן ומצב רוח,לקיים פגישות פוליטיות,לחשוב על מספר 2,מי יעשה את הרשימה,מי יחליט,תעצרו רגע! הבן אדם שוכב חסר אונים,ואתם מתחלקים בשלל?אולי הוא יקום,אפילו אם ח"ו הוא לא יהיה ראש ממשלה,אולי הוא יהיה יושב ראש קדימה,והוא יחליט מי יהיה בראש,אולי הוא רוצה את דיכטר בראש,אין לכם בושה ! רק תאוות שילטון ! למה אני לא יכול לתפקד בעבודה מרוב יגון ,ולכם יש מצב רוח לחלק ג"ובים ,די! די! די! די !נמאס,תרגישו קצת את הלב של העם,אתם גורמים לי להקיא מרוב גועל,אני כותב את זה בצער עמוק !!

אתה מפספס משהו חשוב -

אחריות הממשלה היא לקבוע מדיניות מסודרת עכשיו.. לא משנה מי בשלטון! ה"ויכוח" הוא לא על מי יהיה מספר שתיים או שלוש.. הדיונים הם ברמה של איך מתנהלים הדברים מעכשיו - אסור לנו להשאר חשופים למצב של חוסר איזון או יציבות ממשלתית! 5 בנובמבר 95, להבדיל אלפי הבדלות, היה יום עמוס ברמה הפוליטית, למרות האבל הגדול. נשאר חלל ענק - וצריך היה לדון במהרה איך למלא אותו. העובדה שיום קודם נרצח מנהיג, לא נותנת את "הזכות" להשאיר מדינה חשופה.

TAL UMATAR

New member
אני מדבר על מפלגה,ואתה עונה לי על..

מדינה,נראה לי שיש הבדל גדול בין שני הדברים,כנראה שלא שמעת את הנגבי,את רמון,את שטרית,את אולמרט,שכל אחד בתורו נותן את התחושה,שהגרוע מכול קרה,תראה עכשיו את המבזק האחרון של הארץ ,מה אומר המנתח של ראש הממשלה,על סיכויי ההחלמה של שרון,ותבין על מה אני מדבר,אני לא שומע אף אחד מקדימה אומר,כשראש הממשלה יבריא בעזרת השם,הוא יחליט מי יעמוד בראש,למה אני צריך לדמוע,ואולמרט לשמוח! אין להם לב,אתה לא מבין על מה אני מדבר,אותך זה לא מקומם,אותך זה לא מגעיל !!!

ממש לא נכון, מצטער..

כולם הפגינו אכפתיות ואמפתיה, אם זה מול התקשורת ואם בכלל. חשוב מאוד גם המפלגה הזאת תמשיך לצעוד קדימה, תוך דאגה אמיתי לשלומו של מנהיגה וראש הממשלה ודאגה אמיתית למחר. חייבים לחשוב קדימה.. ולהבין שיתכן ויש מצב ששרון לא יחזור להנהגת המפלגה.. חייבים להמשיך בדרך ולהתפלל לאורכה.

TAL UMATAR

New member
אם המנתח של שרון אומר ..

שאנשים שהיו במצב של שרון,חזרו גם לעבודה,ואת זה יידעו מחר,אז לאנשי קדימה אין קצת סבלנות לחכות,מה בוער להם להחליט,מי יהיה בראש,מי יהיה מספר שתיים,אולמרט כבר אמר שתוך שבועיים הוא יקבע את הרשימה,מי קבע בכלל,שהוא יושב ראש,האפשרות ששרון יבריא,בכלל לא עומדת באופצייה שלהם,אתה כנראה משוחד,אני מצטער להגיד לך את זה !!!

אני בהחלט בדיעה ששרון עוד יחזור

יכול להיות שיש כאלה שיאנרו שאני משוגע ,הוזה ,חולם - אבל מבחינתי ראש הממשלה שרון הוא ,ורק הוא יו"ר קדימה ומועמדה לראשות הממשלה בבחירות הקרובות לכנסת. כל עוד הוא בחיים ,וכל עוד לא נמסר סופית על כך שהוא לא יוכל לתפקד כראש ממשלה , אסור לאבד את התקווה. אותי גם מרגיז לקרוא בעיתונים את המונח "סוף עידן" ,זה מקומם ומרגיז!! ראש הממשלה שרון עדיין חי ,ושום עידן לא נגמר !!!!

אז ככה ידידי הכאב כל כך עצום

וכל כך צרוב עמוק שאם קודם רבים 0כמוני אגב ) חשבו לתמוך מתוך הבית , עכשיו מבינים כולם עד כמה צריך לשנס מותניים ולצאת "קדימה" ולקיים את חזונו של ראש הממשלה שרון . כולי תקווה שיבריא , שיחזור לחיק משפחתו , אבל דרכו , זאת שהצליחה לגרום למעט תקווה אצל כולנו חייבת להימשך !!!!!! זה המעט שכולנו חייבים לאיש שהצליח להפריח את "השיממון הפוליטי" באזור ואולי בעולם כולו . מהשבר הענק הזה יצא רק טוב "מעז יצא מתוק" . דרכו היא דרכינו לכן הוא הצליח לסחוף את העם ולכן העם ממשיך כפי שאתה רואה . עם הכאב ידידי , מביטים קדימה וממשיכים לצעוד לחזון ועתיד טוב יותר

למעלה