בתור אחד שמעריץ את קווין מילדותו

בתור אחד שמעריץ את קווין מילדותו

ושהסאונד הייחודי שלה ובמיוחד זה של פרדי היו חלק בלתי נפרד מילדותו אני מרגיש מורת רוח גדולה מהלהקה שרוג'ר ובראיין רקחו עם פול רוג'רס וכו',לא סתם ג'ון אמר שהוא חושב שהם צריכים להת בייש כשהם משתמשים בשם קווין,אני לא יודע מה המטרה ה אמיתית של ההרכב הזה אבל התחושה שלי היא שהם רוצים להתפרסם בכל מחיר,(כסף כבר לא פקטור),אני חושב שגם אם ג'ון מצטרף אליהם לא היו צריכים לקרוא להרכב הזה קווין או קווין +. אני לא אקנה את האלבום הופעה החדש,ותקוותי היא שבראיין ורוג'ר ימצאו דרכים אחרות כמו המחזמר בכדי להתפרסם כקווין או כעצמם.

../images/Emo10.gif

הם רבו רציני,או שהם עדיין בקשר כלשהו? אני לא מסכימה איתך שהם רוצים להתפרסם בכל מחיר-כי בחייך,להתפרסם יותר ממה שהם כבר?!אין ...אין בכלל איך. לדעתי היה עדיף אם בריאן ורוג'ר היו מופיעים כ"חצי קווין+" או"בריאן מאי ורוג'ר טיילור" כי השמות שלהם יכולים להביא מספיק מעריצים-ואני באמת לא מבינה למה הם ממשיכים תחת השם "קווין" אבל שוב-לא הפירסום הוא העיקר.

אני הבנתי שהם בתאקל רציני

כבר זמן רב,אבל כל העניין הזה נמרח ולא ממש סוקר,אם יש מישהו שיודע יותר על כך מוזמן לספר לי כאן או במסרים.

Oukami Kun

New member
המחזמר ../images/Emo99.gif

אני עדיין סוגד לבנאדם שכתב את זה.

Oukami Kun

New member
טכנית,

רק בן אלטון, כי הוא *כתב* את ה*מחזה* עצמו. הם רק כתבו את השירים [טוב, את חלקם] והם אחראים על השירים והכל, אבל בן אלטון הוא זה שדאג לכל המחזה ולאיפה נכנס כל שיר...

16 מרי לו

New member
לא יודעת בדיוק מה הקטע

אבל זה מה שהבנתי.. רוג'ר לא רב עם אפחד בנתיים.. חחחח

natali24

New member
נכון

ה"בעיה" היא, שבריאן ממש לא מסוגל להפסיק עם המוסיקה, ולשים את הגיטרה בצד. גם רוג'ר לא. אני חושבת שהם ראו בדיוק כמה קהל 'קווין' מביאה, וכמה קהל רק הם עצמם (אלבומי סולו) והחליטו להמשיך עם הרוק נ' רול. ג'ון לא בעניין והוא הודיע להם רשמית שהוא לא חלק בקווין יותר. אין לי סימוכין או כתבות, אך זה מה שקראתי גם מול מעריצים בחו"ל. בקיצור, אם זה ריב או לא...לא יודעת. בכל אופן, הם לא בקשר עם ג'ון. ג'ון מאושר להיות אבא לילדים מתבגרים ולצאת לפנסיה מוקדמת. הוא עשה את שלו. אישית, גם אני לא מאושרת מהקטע הזה של קווין + PR. לדעתי, זה חילול קודש. שמישהו אחר ישיר את פרדי. אלא אם כן זה היה ג'ורג' מייקל, כי באמת יש לו איכויות קוליות שוות, וגם לרובי וויליאמס יש את השאו ואת ה- CHARM. אין כמו פרדי. פשוט אין. אז זהו. זה לא התמסחרות ובטח לא בשביל הכסף. הם רק רוצים להמשיך ולנגן, בכל דרך שהיא. ולא רק בפני אולמות קטנים לרגל הוצאת עוד אלבום סולו שלא יקבל זמן שידור ברדיו. אני גם לא מתכוונת לקנות את אלבום ההופעה החיה. האמת היא, שעד ששמעתי שפול רוג'רס מצטרף, תכננתי לנסוע במיוחד ללונדון לראות את ההופעה. ברגע ששמעתי שהוא גם בעסק, ויתרתי.

למעלה