בתור אחת שלא טסה...

get well

New member
בתור אחת שלא טסה...../images/Emo160.gif

אחרי צבא עדיין.. רציתי לשאול ם זה באמת משהו שMUST לעשות ואם ל עדיף להשקיע באוטו או משהו כזה.. כל אלה שטסו כבר או יש להם כרטיסים ביד מוזמנים לספר חוויות...

TheWhiteTigris

New member
אני

לא הולך להשקיע בזה, לא בקרוב לפחות (אלא אם כן מתגבש משהו אצל החבר'ה בלא ידיעתי הראשונית...). אני לא מבין למה כולם דחוף להם לטוס לחו"ל... אני רוצה לנצל את הכסף לדברים יותר חשובים שיחזיקו יותר זמן מאורך הטיול (השאיפה היא טלויזיה של 60 אינץ'
הלוואי...)

im mitzi

New member
גם אני לא טסתי

וזה גם לא משהו שכל כך דחוף לי לעשות. אני וחברה שלי מתכננות טיול קטן של שבוע בערך לגרמניה ומשם אני מתכננת להמשיך גם לאיזה ביקור בשוודיה לעוד שבוע זהו מספיק! מצד שני חבר שלי היה חצי שנה במזרח והיה חוזר לשם בכיף!

צ ה ו ב ה

New member
גם אני

עוד לא טסתי. אני חושבת שהעניין של טיסה אחרי הצבא זה בעיקר בשביל להגדיר את עצמך בתור בנאדם - בלי מסגרת כמו בי"ס או צבא שמגדירים אותך. זו הסיבה שאני לא חושבת שיש משהו שהוא חובה - כל אחד יגיד לך שאיפה שהוא היה זה מדהים והכי שווה. אני גם עוד בהתלבטות אם לטוס ולאן ומתי.

PooKiPsiT

New member
זה ממש אישי..

יש אנשים שמרגישים שהם חייבים לעצמם טיול כזה לפני שהם מתחילים את "החיים האמיתיים" ובשביל כאלה אנשים טיול כזה הוא באמת חשוב. אבל יש אנשים, כמוני למשל, שלא מרגישים צורך לטוס לטיול כזה. אני טיפוס של מסגרת. ואני לא כל כך רואה את עצמי מסתדרת לבד כמה חודשים בחצי השני של כדור הארץ....הרעיון הזה נשמע לי אפילו מפחיד קצת למען האמת... אני גם לא מרגישה שאני צריכה טיול כזה בשביל "למצוא את עצמי". אני כאן, תודה
כמובן שיש גם את אלה שמרגישים צורך לטוס כי "כולם טסים, אז מה שאני לא אטוס גם?" אני מכירה אחד שהחליט שהוא ממש רוצה לעשות טיול כזה, נסע עם כרטיס פתוח לחצי שנה וחזר אחרי פחות מחודשיים למרות שהוא אמר שהוא ממש נהנה שם...לא ברור במיוחד.

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"אני גם לא מרגישה שאני צריכה טיול כזה בשביל 'למצוא את עצמי'. אני כאן, תודה
" הרגת אותי. אבל מה שבטוח, זה נכון מאוד. אני יודע שאני כאן, אני מכיר את עצמי מספיק, אני לא צריך טיול בשביל זה...

פרח משי

New member
את יכולה לטוס לזמן קצר

רק כדי להרגיש את התחושה של חו"ל...! ולמקום קרוב (שיהיה זול יותר), כמו אי ביוון.

טוב אז את השירות שלי עברתי במחשבות

על הטיסה שתהיה לי אחרי השירות... כל כך חיכיתי לזה. החלום שלי היה לנסוע לניו יורק, אבל מן הסתם לחייל משוחרר אין ממש כסף לזה , אז התפשרתי על שבועיים באירופה איפשהוא.. ולצערי הרב גם זה לא יצא. נורא , נורא התאכזבתי שלא יצא לי לנסוע לחו"ל ולא בגלל שזה "מקובל" בקרב חיילים משוחררים , אלא בגלל שאני ממש חובבת טיולים ותיירות, אני מתה לראות עולם , תרבויות ואנשים חדשים. וכנראה בשנה הקרובה אני לא יוכל בכלל לנסוע לח"ול כי כרגע אני מחפשת עבודה חדשה ומן הסתם אני לא ממש אקבל חופשה בקרוב כל כך בעבודה חדשה. אז התיכנונים עכשיו זה לחסוך כסף... אולי לקנות אוטו קטן וחמוד או להשאיר את הכסף בבנק ( בתקווה שהוא לא יתבזבז על קניות ושטויות).

יוֹאב

New member
אני טס מחר בבוקר

אבל לשבוע-שמונה ימים בלבד. אל תתגעגעו יותר מדי.

נעמהdj21

New member
שרשור טיולי חו"ל רשמי../images/Emo41.gif

אז ככה לדעתי עניין הטיול זה מאוד אינדבדואלי כ"א אחד מה שהוא מרגיש אני באופן אישי הרגשתי שזה יהיה זריקת המרץ שלי לאזרחות ותכנון הטיול החזיק אותי בזמנו בצבא שפויה ( זה באמת עזר . לאלה שעדיין לא השתחררו...)התכנון המקורי היה לארה"ב עם 2-3 חברות טובות למשו כמו ארבעה חמישה חודשים , התכנון התפקשש כי זה לא התאים לכולם וגם אני לא קיבלתי ויזה... כי זה היה ממש בתקופת המלחמה עם עיראק והבלאגן בשגרירויות... בכל אופן החלטנו שניסע ויהי מה ונסענו (אני וחברה טובה) לאירופה לחודש (3 מדינות...תרמילים בערך) אני עדיין לא מרגישה שעשיתי ת'טיול של הלייף כי זה יהיה ארה"ב... בכל אופן אני ממליצה לאנשים לשטוף ת'מוח קצת לקראת החיים האמיתיים וזה יכול לעזור גם להגיע להרבה החלטות וגם לחשוב על כל החיים שלך ולעשות הערכת מצב. בכל אופן מי שמתכנן טיול כזה לאירופה אני מוכנה לעזור מהניסיון שלי...

שריונר 7

New member
אני אישית

לא חושב שחייבים לעשות טיול אחרי צבא. אומנם היה לי שרות ממש קשה אבל אני לא רואה צורך לנסוע לחפש את עצמי או לשטוף את הראש , כאילו אני חושב שיש לי דברים חשובים יותר לעשות ואני מעדיף להשקיע את הזמן בדברים אחרים. אני מכיר אנשים שהשתחררו ומיד נסעו . איןלי בעיה עם זה אבל אני לא מאלה .

נעמהdj21

New member
אני לא מאלה שהיו צריכים טיול לדרום

אמריקה או שאר טיולי הרפתקאות אחרים... זה לא הראש שלי. אני חיפשתי לעשות פאן נטו.בגלל זה גם הטיול שלי בסופו של דבר היה לאירופה לחודש... יכולתי בקלות גם לנסוע לתאילנד או הודו כמו הרבה מתלהבים (בלי לפגוע באף אחד...)אבל אני לא אעשה בהכרח מה שכולם עושים וזה נחמד שאתה חושב ככה...

cater

New member
את לא חייבת לקום ולחרוש את העולם

קחי מישהו שאת אוהבת וסעי לשבועיים לטורקיה, איטליה, או משהו בשכונה. בכל מקרה אני חושב שכדאי להתרחק קצת כדי להשתחרר מהלחצים של החיים פה ולנקות את הראש. אגב, אפשר לחכות גם שנה אחרי השחרור. החוק לקליטת חיילים משוחררים לא מחייב לעלות על מטוס ביציאה מהבקו"מ...

נעמהdj21

New member
אני פינטזתי על הטיול לארה"ב עוד מ

הצבא... אבל לא יצא לצערי...ואתה צודק לא חייבים להרחיק פיזית המון כדי להתנתק... במקרה שלי גם טיול קצר לאירופה עשה את שלו...

למעלה