בתור אחת שעדיין בשלב הגבס

בתור אחת שעדיין בשלב הגבס

אני קוראת את הקשיים שיש עם הנעליים, ההתלבטויות שמחכות לי ואני יודעת כמה אני אצטרך להיות עקבית ולא לוותר לעצמי או בעצם להילחם בנטיה הטבעית : "מחר יום חדש נתחיל מחר בדיאטה..." זה מדאיג מצד אחד ומאד מחזק מצד שני.אני לא לבד. כולם מתלבטים, מתייסרים,עומדים על "סף החטא" ולפעמים גם חוטאים... לפעמים אני אומרת לניצן בוא נעטוף לנטע את הרגל בניילון ונעשה לו אמבטיה כמו שצריך. שיהנה. והוא כל פעם עוצר אותי. התאפקנו שלשה חודשים נתאפק עוד קצת. ואני יודעת שהוא צודק.והכי גרוע זה שאני מבינה שהחלק הקשה עוד לפנינו.וואו. שבת שלום ומבורכת לכולכם

אני שמחה לקרוא את ההודעה שלך ../images/Emo13.gif

להתלבט צריך תמיד ואח"כ לעשות את הדבר הנכון. ושאלה - למה אחרי 3 חודשים עדיין גבס? מתי התחלתם?

Adoushi

New member
אורנית

אני שמח שניצן עוצר אותך..זה טוב שאחד מכם יהיה קשוח יותר. תחשבי שזה רק לטובת הילד שלך שהיא יותר חשובה מהנוחות שלכם. ושלב הנעליים לא קשה יותר..אנחנו הרגשנו דווקא שזה קל יותר. מול עינינו תמיד הייתה מטרה אחת..רוצים טיפול כמה שיותר טוב לרגליים של הבת שלנו..לא משנה כמה שזה יהיה קשה או ארוך. עוד מעט נגמרת תקופת הגבס והבן שלך יוכל ליהנות במים יותר..לידיא מתחילה לצרוח כל פעם שמוציאים אותה מהמים. ואנחנו פה ביחד..עוברים את אותו דברים. אני אחזק אותך בכל פעם שאת צריכה או שיש לך התלבטות...בשביל זה יש לך את המשפחה פה. איהאב

כלה כבוד לניצן ובמיוחד....

בחודש חודשיים שלושה הבאים הולך להיות חם, ואז ב"ה תוכלו לבלות באמבטיה ולשכוח מהכל!!!! מתי מורידים את הגבס? שימי לוז אם יש לך בלוח האירועים ונשמח לעשות איתך ספירה לאחור. אורית

היי אורנית,

כבר כתבתי לך קודם ואני מרגישה צורך לכתוב שוב. אני לא ההיתי חוזרת לשלב הגבס בשום פנים. אם היו שואלים אותי גבסים או נעליים- ברור לי שנעליים. במיוחד בשלב שצריך לנעול אותן רק בזמן שינה. זה באמת לא נורא. אושרי עכשיו עם הנעליים 16 שעות ביום. זה עדיין הרבה אבל אנחנו רואים את האור. זה כיף שהוא בלי הנעליים אבל הוא עוד לא התלונן פעם אחת שהנעלתי לו אותן באמצע היום. הוא באמת רגיל. בטח קראת פה על הימים הראשונים- שיכולים להיות קשים ויכולים להיות לא קשים. אנחנו ננסה לעזור כל אחד עם הניסיון שלו. למשל אמא של אוריה גילתה שיטה מצויינת להנעיל את הנעליים... יאללה שיעמוד כבר ונוריד ל12 שעות. ודרך אגב אני כבר 9 חודשים מתחילה מחר דיאטה. איזה סיוט. יום טוב. עידית

1הירוקה

New member
למה לא לעשות אמבטיה עם גבס

אנחנו עשינו אמבטיה עם גבס ההי מעולה אחלה והוא אהב את זה מאוד תנסו את זה ממש מומלץ אנחנו עשינו את זה אז עכשיו אנחנו בנעלים ...

רחליקה1

New member
היי אורנית

לא קראתי את שאר התגובות ומפאת קוצר זמן אומר לך שאני לא חושבת ששלב הנעליים כל כך קשה. רק אלוהים יודע כמה חששתי מהשלב הזה,היום, כשאני רואה את מתן שלי חיה עם הנעליים בכזו טבעיות, אני יודעת כמה כח יש לפיצים האלו ואיזה כושר הסתגלות.... לכו צעד צעד, אל תחשבו על המחר (בעניין הספציפי הזה), יש ימים שאני מץתגעגעת לילדה עם גבס אבל 99%מהימים עוברים עליי בלי כל מחשבה על הק"ב או הנעליים שלה. שיהיה קל, להתראות. לחבריה, אתם רואים כמה חשוב לעשות מפגשים? טוב מראה עיניים .....

למעלה