בתור אחת

בתור אחת

שחרשה על עונות העולם האמיתי לדורותיו, התקשתי שלא להיזכר במישהו שדומה 2 טיפות עראק לג'רי (כן, המתלהב ההוא עם כל המראה של "אני חתיך, תבעטו בי.") מ"הרווקה 3". [מצטערת, ג'ן מעצבנת אותי. מאוד. אני לא מצליחה להצביע על זה, אולי מדובר במתיקות הבלתי נסבלת, או הדימיון בינה לבין ינשוף מודרני שמטריף אותי, או שאולי זה בכלל מבחן הבגרות במתמט' שהותיר אותי מתוסכלת מתמיד.] באחד מן הפרקים בעונת "העולם האמיתי ניו-יורק", לורי (הרבה עיפרון שחור, כפול פוזה) כביכול נדלקה קשות על בחור שעבד בחנות יהלומים, שלבסוף התברר שהיה על סף נישואים. למרות הופעתו הקצרה, לא יכולתי לשכוח את פרצופו (
) ואני כמעט בטוחה שהשקרן מההופעה החד פעמית בתכנית הוא אותו פוזאיסט מהרווקה - ג'רי. לסיכום- האם אני המטורפת היחידה שזוכרת אותו? או שאני צריכה לבקש תא יותר גדול בשלוותה??

Aviad1987

New member
זה שילוב של הרבה דברים

קודם כל נולדת עם זה ואז הגיעה הבגרות במתמטיקה והחריפה את מצבך.. ואז כתבת את ההודעה הזאת
ובקשר לשאלה שלך - למרות שראיתי גם היום וגם את העולם האמיתי, לא זכור לי :|

נו אביעדס!

בחייך... הכל קרה בפרק שלורי ממש נדלקה על מישהו, הוא לבש חליפות והיה עטוף בפוזה ענקית
, ושאחת השותפות הזהירה אותה לבדוק אם הוא נשוי, היא התלבשה לכבודו בשמלה אדומה שלא משאירה הרבה לדימיון
, הגיעה לחנות שבה הוא עבד ואז הוא אמר לה שהיא הגיעה בעיתוי רע, הוא הזמין אותה לאחר מכן, היא התלבשה ביותר צניעות בפעם הנוספת, ומדדה תכשיטים, כשלבסוף היא ניסתה לברר אם הוא מעוניין שהם יתקרבו, אז הוא סיפר לה שהוא "בערך" נשוי. לאחר שאימצתי בצורה כזו את תאי מוחי האפורים (או לפחות מה שנשאר שם, בקופסא הגדולה) יש לך את האומץ לא להיזכר?
ומה זאת אומרת נולדת עם זה?!

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יוווו הרסת אותייי את כותבת מעולה!! יש לך בלוג? ד"א זוכרת אותי? ניראה לי אני מכיר אותך מפורום yes y...

ItsAMansWorld

New member
כן כן כן!!!

סוף סוף מישהי ששותפה לשגעון שלי זה אוכל אותי מהרגע שראיתי אותו ברווקה פרצוף כזה לא שוכחים:)

למעלה