בתור אנשים עם טעם יותר איכותי

בתור אנשים עם טעם יותר איכותי

יש לי שאלה אליכם, שהיא מין יותר המלצה שלכם אליי (ואל שאר חברי הפורום) מדי שבוע יש כאן המלצות והכל, אך ההמלצות האלה הן כל כך כלליות ככה שאין מצב שאני אוכל לשמוע את הכל ולהשיג את הכל, ואני בטוח שלא הכל יקלע בדיוק לטעם שלי. לכן אני מבקש מכל אחד באמת שיבחר וימליץ פה על האלבום (אחד) שהוא הכי אוהב, הכי מתחבר,הכי נוגע,הכי יפה שהוא מכיר (שהוא כמובן לא של רדיוהד). הממ איך לנסח במילים שלי?! האוקי קומפיוטר של להקה אחרת, להקה אחת אחרת( יש כאן שיחלקו עליי ויגידו שאולי זה הדה בנדס או קיד א' או מי יודע מה) בקיצור, אם תוכלו להמליץ כאן כל אחד על אלבום אחד של להקה, אלבום איכותי אבל ממש, אז אני אשמח נורא ואודה לכם מקרב לב:) אנשייים טובבייים (חח כמו קרן מור מקצרים....) אגב האלבום שלי הוא: Porcupine Tree- Lightbulb Sun

Roy1232

New member
כמה משלי

Seventh Son Of A Seventh Son / Iron Maiden אלבום מעולה, עם קו עלילתי ורוק משובח. מטאל לא כבד מדי, בלי יותר מדי פוזה, וערוך בצורה נפלאה. שומעים את ההשקעה. Scenes From A Memory / Dream Theater אלבום טוב מאוד של להקת הפרוג מטאל. Meddle / Pink Floyd לא חושב שיש הרבה אנשים שלא מכירים את פינק פלויד, אבל הצד האפל של הירח זה לא הכל - מדל הוא אלבום שקט יחסית, יפה ודי סטלן
. אני אישית אוהב אותו. ולסיום, What's The Story (Morning Glory) / Oasis שבהחלט אחד האלבומים הטובים שיצאו. מקום שני אצלי אחרי OK C.

Latisia

New member
meddle- pink floyd

בהחלט אחד האלבומים האיכותיים ביותר שלהם ובכלל שנוצרו אי פעם. מקסים.

shmuelr

New member
לא חסררר.. יש גם את Ummaguma ש

לא היה מפורסם במיוחד בגלל שהוא לא קליט. ואת Atom heart mother שהוא בנזונהה של תקליט.

FunkyMonk

New member
כמה שלי:

Led Zeppelin - Houses of the Holy Pink Floyd - Animals King Crimson - Red Genesis - Nursery Crime Red Hot - Blood Sugar Sex Magik Yes - Fragile Nirvana - Nevermind Foo Fighters - The Colour and the Shape אלו ההמלצות שלי... יש לי עוד כמה, אבל הן לאו דווקא לכל אחד, והן בהחלט לא בהכרח משקפות את היוצרים... אז אני לא ארשום אותן ^_^

אוקי תודה עד כה, אבל באמת שקשה לי

לפחות, להאזין לכל כך הרבה דברים בבת אחת, ולנסות ולהתחבר להכל ביחד. בגלל זה הבקשה שלי הייתה לאלבום אחד ספציפי, למרות שיש הרבה ושקשה לבחור, אנא ממכם בחרו אחד:) אני מתבלבל מכל המבחר ובסוף נשאר בלי כלום. אז שוב, מה האלבום הכי מוערך שלכם שהוא לא של רדיוהד (אלבום יחיד)

jony543

New member
הממ

דיוויד בואי Ziggy stardust פינק פלויד Atom Heart Mother the piper at the gates of down קולדפליי Parachutes מיוז Absolution הביטלס Abbey road Led Zeppelin II Queen II A Night at the Opera יותר מדי...

prophet85

New member
לשם שינוי, אלבום אחד...

הבחירה קשה, וסביר להניח שאם הייתי יושב פה ביום אחר או בשעה אחרת הבחירה הייתה משתנה, אבל נכון לעכשיו הבחירה היא Pain of Salvation - Remedy Lane דיסק פרוגרסיב מטאל יפהפה, מעניין מאוד, וממכר ממש. תבלו.

kittycatbone

New member
יאאא../images/Emo2.gif

בדיוק לפני שבוע (לא בדיוק, אבל לא חשוב... חחח) מישהו המליץ לי מאוד לשמוע את האלבום הזה! אני חושבת שהאלבום הזה, מה שבטוח הלהקה הזאת! תודה על שהזכרת לי על זה ^^

Knives Out

New member
אין לי אהוב. אני אתן אחד מומלץ.

אחד שיתפס עליך מאוד מהר, שומע אותו המון בזמן האחרון, הוא ממכר ויפה. Eels - Electro-Shock Blues ולשם שינוי, בא לכם לתת לו אלבום אחד, ולא 30? הוא ביקש שתתנו אחד בשביל שהוא יספיק להוריד ולהקשיב לכולם.

Roy1232

New member
מנסה שוב

הפעם עם אלבום אחד
What's The Story (Morning Glory) / Oasis אלבום יפה, מושקע - אולי קצת פופי בכמה מקרים, אבל מכיל תותחים כבדים ואת השירים הכי מוכרים של הלהקה. למרות שהוא אלבום די ממוסחר אני אוהב אותו מאוד.

scooby4

New member
מממהה?

אין אלבום רוק יותר טוב מאוקיי קומפיוטר, אולי האלבום הלבן או ריוולוור אבל זה לא בדיוק קולע לטעם שלי. אלבום שאני מאוד "לוק אפ טו" זה La Scala של Keith Jarrett. תקציר: פסנתרן ג'אז שגם מנגן חומרים קלאסיים, אוהב לנגן בסולו כל מיני שטויות יפות שהוא ממציא על המקום. אני הקשבתי לרב העבודות האלו ולמרות שזאת לא הדעה הרווחת, אני חושב ש'לה סקאלה' זה ביי פאר ההופעה הכי טובה שהייתה לו. לא יאומן שהבן אדם חשב על הדברים המיוחדים האלה בו ברגע. הדיסק בנוי ככה שיש טראק ראשון 40 דקות רצוף, זה החלק היותר רגוע של האלבום. מרב שחפרתי את האלבום הזה אני יכול לשיר לך את השמונה דקות הראשונות בע"פ. אחר כך יש עוד 20 דקות אני חושב, בטראק 2, של דברים יותר קשים לשמיעה-- אבל עדיין שווה לחכות, כי בטראק שלוש יש אולי את הרנדישן הכי יפה שאי פעם נעשה בסולו פסנתר ל"Over The Rainbow". זה ממש לא ג'אז, וממש לא קלאסי, אם אתה מחפש איזשהי הגדרה- זאת מוזיקה פוסט-מודרנית!
אגב האלבום הוא הקלטה של הופעה מ-95 אני חושב. הוא יצא שנתיים אחרי. אבל אל תסמוך עליי, לא בדקתי את זה או משהו. http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/1178857/a/La+Scala.htm

kittycatbone

New member
קית' ג'ארט

אני חושבת שאפשר להגדיר כג'אז, פשוט של אחרי שנות ה-80, מה שכבר אומר שיש המון השפעות מדברים אחרים כמו מוסיקה קלאסית שאמרת ועוד, אז זה נשמע פשוט שונה. בכל מקרה, אני עדיין חושבת שאפשר לומר שהוא ג'אז. עד כמה שבסופו של דבר זה כללי לומר

scooby4

New member
ג'ארט זה פיור ג'אז

למרות שהוא לא כל כך ניגן עם אנשים אחרים חוץ מפיקוק ודג'ונט כבר יותר מ-20 שנה. לה סקאלה זה בוא נגיד לא הדבר הראשון שקופץ לי לראש כשאני חושב על ג'אז...

Latisia

New member
ממש קשה לבחור אלבום אחד...

לכן בחרתי 2 שאני ממש אוהבת: Muse-Absolution רוק אלטרנטיבי עם נגיעות קלאסיות. בהחלט מבין האלבומים שהשאירו בי חותם. השני הוא השלישי של לד זפלין: led zeppelin III אלבום קצת יוצא דופן משאר האלבומים שלהם. הסגנון הוא יותר אקוסטי ורגוע (לפחות בחלקו) ויש בו כמה שירי פולק (כמו bron y-aur strom). אני מאוד אוהבת את immigrant song, since i've been loving you, tangerine ו-that's the way. אלבום מדהים ומיוחד מאוד בעיני.

למעלה