בתור אנשים שהם IN..אני חייבת עזרה..

night mistress

New member
בתור אנשים שהם IN..אני חייבת עזרה..

גברים.. לחבר הכי טוב שלי יש יומולדת..הוא בן 25,יש לו כמעט הכל ,סטייליסט רציני ואנחנו אבודים.. שווי המתנה צריך להיות עד 450 והיא צריכה להיות מיוחדת.. בבקשהההההההההההההה.. תנו לי רעיונות.. ומה אתם אומרים? אפשר לארגן מסיבת הפתעה של שני אנשים?

night mistress

New member
כי כולם עובדים חוץ ממניו מעוד אחד

חתימה ענקית יש לך..חחחחחחח..גדול! חשבנו לקשור לו את העניים ולקחת אותו לקסריה,לאיזה בית קפה..ושם תחכה לו עוגה עם זיקוקים.. ממש יוצר המוח שלי..טוב שלא חשבתי על פיצה האט..

תודה../images/Emo9.gif

זה רעיון יפה מה שאמרת אבל יהיה יותר כיף אם כל החברים הקרובים יהיו גם. את יכולה למצוא ערב שלא כולם יעבדו (למשל שבת) או שפשוט אנשים יחזרו מוקדם מהעבודה, יומולדת זה פעם בשנה.

night mistress

New member
זה גם נכון..וזה יקרה..אבל בנתיים

אי אפשר לאכזב אותו ולא לעשות כלום..

LiA n

New member
לא הבנתי.....

את צריכה רעיון למתנה או למסיבת הפתעה?

LiA n

New member
יש לי רעיון->

שוווה (לדעתי לפחות) זה מן "עזרה ראשונה" אבל אני לא מתכוונת לפלסטרים וכל החרא הזה אלא לדברים שווים שדווקא כשאתה צריך אותם אין לך!!!או נגמר.... אז תקי איזה קופסא אבל לא סתם אלא אחת ש\יפה כזאת ותעשי אותה כ"עזרה ראשונה" ותשימי כל מיני דברים ....אם את לא יודעת מה אז תגידי ואני אעזור לך....אם את בכלל אוהבת את הרעיון.... אבל גם אם את לא אוהבת אז אל תקני משהו משעמם כזה....

גרררר

New member
מתנות.

לפי דעתי בגד או משהו כזה זה עקום לאללה.. כי זה לא משהו אישי וזה הכי חשוב במתנת יומהולדת. אלא אם כן הוא שם את עינו על איזה פריט שהוא יודע בוודאות שאין לו כסף להשיג... זה יהיה נחמד. אני מציעה ללכת בכיוון של משהו יותר מקורי מאשר לבזבז כסף סתם על בושם או משהו. יש מלא מלא חנויות מגניבות ומקוריות.תעשו חיפוש קצר.

night mistress

New member
חיפשנו שבוע..

ליומו הבאה אני מתחילה לחפש ישר אחרי שאני אמצא את המתנה הנוכחית! חחחח

O Boy

New member
השאלה העיקרית:

הוא חבר חבר או חבר-ידיד?? כי אם חבר חבר שלך אז אם יש לי רעיון במקום מסיבה...

למעלה