בתור אשה של יתום צה"ל..

JHON DOO

New member
שינוי השם בגלל בעיות באתר

שיניתי את שמי בפורום מ- JHON DOO 1 ל - JHON DOO בגלל האתר ושוב שבת שלום לכולם.

נעללה

New member
בתור אשה של יתום צה"ל..

אני יכולה רק לברך על הקמת העמותה ולקוות שאתם באמת תצליחו לקדם את העוולות האלה. בעלי תמיד מריר על כך שהוא הפסיק להיות יתום מגיל 30, הוא שונא את הארץ הזאת ורוצה להגר כל הזמן. הוא היה זקוק לטיפול פסיכולוגי כי הוא התמוטט נפשית וגם אני והילדים סבלו מכך הרבה. הסבל לא נגמר אצל היתום והמשפחה הוא עובר הלאה לאשה לילדים וכו'.... האנשים האלה הם שבורים מבחינה מסויימת וזקוקים לתמיכה פסיכולוגית כל הזמן, המדינה צריכה לממן להם טיפול פסיכולוגי כי הם אנשים מרירים וכעוסים. יש להם בעיות בנישואין ובעיות באנטמיות, ובעיות עם הילדים שלהם, הם פוחדים להיות הורים ובעלים וינטשו בשנית...אני זועקת את זעקת הנשים של היתומים ואני אפילו לא יכולה לשכנע אותו להצטרף לעמותה כי הוא מזלזל בכל מה שקשור לטיפול שלהם בו , מרגיש זנוח נטוש וכעוס על המדינה. והוא צודק במאה אחוז. רק שלי גם אין כוח להיאבק בשבילו כי הוא מוטט אותי גם כן עם הבעיות שלו. כך שברור כאן שהבעייה היא יותר שורשית ועמוקה. ושום כסף שבעולם לא יצליח לתקן את היתומים המסכנים האלה ואת בני משפחותיהם, האמהות האחים הנשים והילדים שלהם. אני רק מקווה שתצילחו לפחות להוציא ממשרד הבטחון טיפולים פסיכולוגיים בשבילם שלא יהרסו עוד אנשים בדרכם. תודה.

No name for now

New member
בעלך זכאי לטיפול פסיכולוגי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לך, צר לי לשמוע על הקשיים של משפחתכם. אבל אני שמחה לומר לך שיתום צה"ל בכל גיל זכאי לטיפול פסיכולוגי במימון אגף השיקום, זהו הישג מאוד חשוב של עמותת יתומי צה"ל. פנו לאגף השיקום באיזורכם לצורך קבלת טיפול. אני מקווה שתצליחו להתמודד עם הקשיים, אנחנו פה בשבילכם.

טיפול פסיכולוגי

אני אחד מיתומי צה''ל המברכים את יוזמתו של של מר כספי, בזכותו יש לנו טיפול פסיכולוגי ללא הגבלת גיל.התחלתי טיפול בגיל 43, ואני מסיים 3 שנים - נאמר לי כי במקרים מסויימים ניתנת הארכה גם מעבר לזה. אני מאחל לך ולבעלך הרבה הצלחה וממליץ לו להצטרף לעמותה.

למעלה