בתור אשה של יתום צה"ל..
אני יכולה רק לברך על הקמת העמותה ולקוות שאתם באמת תצליחו לקדם את העוולות האלה. בעלי תמיד מריר על כך שהוא הפסיק להיות יתום מגיל 30, הוא שונא את הארץ הזאת ורוצה להגר כל הזמן. הוא היה זקוק לטיפול פסיכולוגי כי הוא התמוטט נפשית וגם אני והילדים סבלו מכך הרבה. הסבל לא נגמר אצל היתום והמשפחה הוא עובר הלאה לאשה לילדים וכו'.... האנשים האלה הם שבורים מבחינה מסויימת וזקוקים לתמיכה פסיכולוגית כל הזמן, המדינה צריכה לממן להם טיפול פסיכולוגי כי הם אנשים מרירים וכעוסים. יש להם בעיות בנישואין ובעיות באנטמיות, ובעיות עם הילדים שלהם, הם פוחדים להיות הורים ובעלים וינטשו בשנית...אני זועקת את זעקת הנשים של היתומים ואני אפילו לא יכולה לשכנע אותו להצטרף לעמותה כי הוא מזלזל בכל מה שקשור לטיפול שלהם בו , מרגיש זנוח נטוש וכעוס על המדינה. והוא צודק במאה אחוז. רק שלי גם אין כוח להיאבק בשבילו כי הוא מוטט אותי גם כן עם הבעיות שלו. כך שברור כאן שהבעייה היא יותר שורשית ועמוקה. ושום כסף שבעולם לא יצליח לתקן את היתומים המסכנים האלה ואת בני משפחותיהם, האמהות האחים הנשים והילדים שלהם. אני רק מקווה שתצילחו לפחות להוציא ממשרד הבטחון טיפולים פסיכולוגיים בשבילם שלא יהרסו עוד אנשים בדרכם. תודה.