בתור בחורה

צריך קודם

שהנשים עצמן ידעו מה הן רוצות

Shadocan

New member
זה די נכון גם לגבינו...

אני עד עכשיו לא בטוח מה אני רוצה... ( טוב אני בן 16 מה אפשר לצפות ? )

אילן 30

New member
בסה"כ אם...

תיהיו יותר ברורות ומובנות זה יהיה גם לטובתכן . כל הכבוד על הגישה החיובית

תשובה ברורה

אנחנו ברורות ומובנות הבעיה היא שהאטימות לרוב מגיעה מצד הבנים .ושוב הדגשתי לרוב , יש מעטים שמאוד מנסים ומשתדלים להבין מה נשים רוצות .

../images/Emo158.gifתשובה ברורה

אנחנו ברורות ומובנות הבעיה היא שהאטימות לרוב מגיעה מצד הבנים .ושוב הדגשתי לרוב , יש מעטים שמאוד מנסים ומשתדלים להבין מה נשים רוצות .

פ ש ו ט י

New member
בתור אישה....

אנחנו רוצות את אותו הדבר שאתם רוצים... רק עזבו אתכם מאצ'ואיזים וקשיחות..

הקטע הוא...

שיש המון נשים בעולם והרצונות של כל אחת שונה משל האחרות אבל פלוס מינוס ננסה להסביר... אני הייתי רוצה גבר עם אגו לא בגודל כדור הארץ :/ שישמור על הכבוד שלו זה כן אבל בלי אגו מנופח יותר מדי!!! מה גברים רוצים בקטע הזה?

../images/Emo24.gif

אני הייתי רוצה אישה שתהייה החברה הכי טובה שלי ושרע לי יהיה לי אפשרות להניח כתף.ושהדמעות זולגות,היא תאמץ אותי לתוך חיקה מבלי לתת לי הרגשה של נחנח. הגברים בוכים בלילה

iaki

New member
בתור בחור

תרשי לי להגיד לך מספר דברים : ראשית לא ברור לי מכח מה את דוברת בשם הנשים,שנית את יוצאת מנקודת ראות שגויה שלגברים איכפת מה אתן רוצות. שלישית ,הרבה גברים ממש לא זקוקים לעזרה שלכן,ולפי נסיוני זה בדרך כלל הפוך. לאור האמור מוטב שאת רגשי העליונות שלך שאין להם על מה לסמוך תשליחי לפח הקרוב ואם יש לך יכולת מובנית תעשי מאמץ להיות כאחת האדם

אז תרשה לי...

להגיד לך שבגלל העובדה ש"לא מעניין אותך" מה נשים רוצות מן הסתם החברה בעתיד שלך לא בדיוק תהנה איתך גם לא בתחום הרומנטי החברי ואני חושבת שיש לציין גם המיני שכן מעניין אותך רק מה שאתה רוצה אני לא דוברת בשם כל הנשים אני דוברת רק לעצמי ואתה לא חייב לקרוא את דעתי אבל אני אכתוב אותה בכל זאת על אפך ועל חמתך

Tiger Eyes

New member
אי אפשר לדעת מה נשים רוצות

בגלל שכל אישה רוצה משהו אחר וזה עניין אינדבדואלי, וכל ההכללות האלה הן סתם מיותרות וגם כל שבירת הראש של חלק מהגברים שאני מכירה, שמנסים לפענח מה נשים באמת רוצות, תקלטו: כל אישה רוצה משהו אחר, אז לכו ותכירו נשים שונות ותגלו שלכל אישה יש העדפה אחרת, בכל תחום ועניין. הינה, גברים יקרים, פתרתי לכם את התעלומה!

Shadocan

New member
את צודקת...

יש לי חברים למשל לא אכפט להם מהאופי של בת הזוג העיקר שתהיה כוסית אבל יש גם אחרים שהאופי זה הדבר היחידי שמעניין אותם לא משנה אם תבוא אליהם אחת אפילו מישהי שנחשבת הכי שווה בארץ... הם לא יסתקלו עליה ולא כלום אם אין לה אופי ויש לי אחרים שזה באמצע ונוטה לכיוון האופי... יש כאלה ויש כאלה יש בנות שרוצות אנשים עם כוח או עם פירסום ומעמד ויש כאלה שרוצות אנשים לא משנה מה הם העיקר שיתנו לה אהבה ומה שמגיע לה..

tsveeka

New member
../images/Emo23.gifאני מרגיש מה שהחברתי רוצה../images/Emo23.gif

הבחורה שלי רוצה א ה ב ה. ברור שלעיתים אינני מבין אותה ואת התנהגותה או מה שהיא אומרת לי. מה שאני מרגיש זה שאני צריך "להיות שם" בשביל הבחורה שלי, לתת לה אהבה, להעניק לה, להיות סבלני כלפייה, להיות דבק באמונה שלי שהאהבה תמיד אבל תמיד תנצח. כזה אני. כמובן שאם היא לא הייתה מעניקה לי אז לא הייתי משקיע בה ככה. "גבר מהזן הנדיר"

אילן 30

New member
אך ...אם רק היינו כולנו כמוך

לא היה צריך את הפורום הזה ולא היה בית דין רבני ועוד הרבה עו"ד היו מוצאים את עצמם מובטלים .

tsveeka

New member
בקשר צריך שניים

אם גברים ונשים יבינו זאת וכמה שיותר מהר אז יהיו פחות ופחות גירושין. אינני יודע מה יהיה בעתיד בין הבחורה לביני, יחד עם זאת אני יודע מה אני אתן בקשר, ברגע שאתן לבחורה הזאת, אני אקבל. גירושין לא קורים פתאום היו דברים קודם בפני השטח שגרמו לזה. אין לי תרופת פלא שתגרום לגירושין להעלם לגמרי, אני לא קוסם וזה אינו בידי.

Heaven of Lust

New member
לדעתי לא...

כל אישה רוצה משהו אחר בדיוק כמו שכל גבר רוצה משהו אחר.. לא משנה באיזה תחום זה.. אם זה סתם ביום יום.. יש בנות ביתייות כאלה שמעדיפות להישאר בבית עם החבר או הבעל, משפחה וכו'.. יש בנות שיעדיפו ללכת לחברות, לצאת לבלות, או סתם לצאת מהבית אם זה אפילו לגן הציבורי ליד הבית.. או למשל בטלויזיה- יש כאלה שאוהבות טלנובלות ואופרות סבון יש כאלו שדווקא אוהבות כדורגל וסרטי אקשן ופעולה. ואפילו בסקס.. יש כאלה שאוהבות שיעשו להן יפנקו אותן ויש כאלה שאוהבות לעשות לבן\בת זוג שלהן לפנק את הצד השני... בעיקרון נשים הן כמו גברים.. יש להן את אותן הצרכים.. אבל העידן שלנו עדיין לא נותן לנשים להתבטאות כמו שהן רוצות.. ואם מישהי אומרת שהיא רוצה הרבה סקס, וגבר אחד לא יכול לספק אותה לכן היא מתנסה עם כמה, כבר יש סתיגמות עליה כמו פרחה או שרמוטה (בליחה על המילים) אבל לגברים זה לעולם לא יקרה.. כי פשוט העידן שלנו לא נותן לנו להתבטאות.. לכן הנשים יותר מפנימות את הצרכים שלהן, וגם אם הן עושות את זה, ברוב המיקרים מקסימום ידידה או חברה שלה ידעו על זה, היא לא תספר לכולם...

Palm tree

New member
בתור בחור

תרשו לי להגיד לכל הנשים שבחיים לא תקבלו מהגברים את מה שאתן רוצות אם לא תפסיקו להניח מראש שכולנו אותו דבר. :)

למעלה