בתור בן אדם אני מוכן לתת כתף

משמרותי

New member
בתור בן אדם אני מוכן לתת כתף

אבל בתור בן תמותה אין לי זמן אז מתי אני בן אדם ומתי בן-תמותה? האם ניתן להפריד את השילוב? ומתי התכלית? שאלות ליום כיפור שכל אחד ישב על חבית הדגים שלו,ואולי ימצא תשובה.....

בתור בן אדם ובתור בן תמותה

זה אחד הקטעים הפילוסופיים של מאיר שמאוד סתומים לי אני לא מצליח למצא קונוטציות שונות לשתי הנחות היסוד האלה, ולשייך איליהן שתי מערכות אסוציאציות שונות. זה אתו הדבר בשבילי.

משמרותי

New member
זה הסיבוך של הפשטות

אשר בני אדם נמצאים בו כי הם גם וגם מעורבים בתוך עצמם רגע אחד אתה כזה,ורגע אחד אתה לא כזה ומתרץ זאת בנוסח "רוצה אבל לא יכול"

JimiZax

New member
בתור אדם יש לי הצורך והחובה...

המוסרית אנושית לתת כתף. בתור "בן תמותה" אני ממהר לעשות לי ולביתי כדי להספיק כמה שיותר, כי אני הרי רק ככל בעלי החיים - בן תמותה...

דקל נור

New member
בתור אחד

שקורא את השירשור מהצד קיבלתי סחרחורת "וזה התחיל לשקשק לי את התאים במוח" בתור בן אדם אם אין אני לי מי יחמיא לי בתור בן תמותה אני חייב לתת כתף בתור אני ועצמי חתימה טוה לכולם

בן אדם הוא היצור הטוב

שעושה דברים טובים בלי התחשבות ברצונותיו. בן תמותה מבין שהוא ימות מתישהו ואין לו זמן להיות בן אדם והוא צריך להיטיב עם עצמו. כך בעיני, לפחות.

אור בת 41

New member
האחים אריאל מחממים את שולי רנד בקיסריה

ביום ראשון, הרביעי לעשירי, יעלו האחים אריאל כמופע חימום לשולי רנד בקיסריה. ההתרגשות רבה. כולם מוזמנים

שנה טובה בהחלט

כמה מרגש, האחים מגיעים לקיסריה פעם שניה תוך חודשיים...יפה לכם! הבנתי שכרטיס עולה 100 תפוחים אז וואלה שווה.. מי בא?

למעלה